Paylaşım için teşekkürler çok faydalı oldu bilmediğim tonla bilgiye bir çırpıda ulaştım
Paylaşım için teşekkürler çok faydalı oldu bilmediğim tonla bilgiye bir çırpıda ulaştım
bendede 1.4 otomatık ek kasa var 140 bınde bırazdaha hızlansın ıstıyorum neler yapılabılır araba orjınal cokta oynamadan neler olur otomatıkte
1.4 Civic 99 model en iyi sağlıklı yürüyen subap ayarı ne olmalıdır, yarın yaptiricam.
BMW E90 320d LCI
D14A4 makinayı hazır rektifiye edilirken 1500cc yapılabilmem için neler gerekli?
Tabi maliyeti çok yükseltmez ise.
Sohc kapak,egzantrik - kasnak,ies emme,vti gaz kelebeği.Ayrıca beyin ve yazılım da ister bunun içinde ucuz yollu olsun denirse p28 + eprom , ama adam akıllı bişey olsun denirse p28 + neptune rtp.
Sağlıklı bişey için tabi headers ve egzoz da lazım.
Astarı biraz yüzünü geçiyor tabi ama parçaları uygundan bulabilirsen bittiğinde 1.4 bir araca göre oldukça keyifli oluyor.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
d15'in krankı bulduktan sonra oluyor,piston zaten hepsinde aynı sadece sıkıstırma farklı,kolları da kranka göre uydurursunuz çünkü gerekli olan uzunluk aklımda değil.
Zaten yapboz gibi hepsinin karışımından bi motor çıkıyor illaki.
İnşallah güzel temiz çıkmalar bulursunuz.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Karbüratör ile ilgilenen var mı? Karbüratörü sanırım pek bilindik değil parçaları bulunmuyor. Acaba Tofaş karbüratörü uyuyor mu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)