Süper paylaşım hocam ellerinize sağlık
engine specs
engine specs
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Yeni gelen 1.4 müz var erkut abi 92 sedan.
filtre egsoz un dısında buna neler yapabilirz kendi imkanlarımızla ?
conta vs koymalımıyız kapagı acıp contayı koyabılırım
crx headers dırek uyarmı o2 sensörü için delikmi acmamız lazım
birde baktım ben abi gaz kelebegı fılan degısık geldı bana emmenın ustunde hemen bir kutu onunda içinde filtre var ve onada baglı olan bir sensör var onun fişini cektıgım zaman arıza yakıyor.Bir yerde duymustum arıza yaktıgında beyın zengın verıp kırılmasınımı ne engellıyormusşehir efsanesi gibi geldi ama
işin özü bu arabayı nasıl 2 3 boy öne taşırız![]()
valla anlatımın çok güzel olmuş abi ama benim gibi bu konularda meraklı olupta anlayamamak ta ayrı bir konu tabi en güzeli zamanı gelince aracı senin ellerinee bırakmak olacak![]()
bende şimdi fark ettim bu konuyu. harika bir paylaşım olmuş. değerli bilgiler var. soracaklarımda var. erkut abi buralarda mı?![]()
Günkut ta yazmiş ama HB 130k larda 1.4 aldik portpolish vti emme ve kelebek vti headers sona da typer yada vti susturucu safc yapsak karşimiza ne gibi sıkıntılar cıkar vti emme ve kelebek direk uyum sağliyor mu ?
Vti yerine ies emme taksak ne farki olur ufaktan kurcalamak istiyoruz.
Debriyaj değişimi gerekecek araca sanzuman sökülmüşken volani söküp iş yerinde torna da kendimiz halifletebilirmiyiz babam iyi derecede tornacidir ama nasi yapicaz aciklarmisin abi![]()
d serisine b (vti) serisi emme takamazsınız
aynı şekilde headers te
uymaz
kelebek takılabilir onda sorun yok
Emme d16y4 ies emmesi yapın. İlgilenirseniz bende var. Kelebek olarak vti kelebeğini uydurursunuz. 51 düz sona vti son susturucu olabilir.
Şanzımanı sökmüşken 1.3 ef final drive koyabilirsiniz. Bulamazsanız 4.25 final crx 3-4 yapılabilir. Gönül ister 4.7 veya 4.9 final ama bulmak zor.
Vafc veya safc ile çok renkleniyor araç. Headers olarak vti yine uymaz ebay headers alın geçin 4-2-1 verimlidir. Sorunuz olursa pm atabilirsiniz, seve seve yanıtlarım![]()
tesisat olayı pek anlamadım.
İES ler sanırım OBDII biz bunu OBDI ceviricez peki nere için distribütör tamam başka nereye kullanılacak???????
si ların blok alt yapısı d serisi, b serisinin kapağı uyacağını sanmıyorum
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
slm aleyküm açıkça sölemek gerekirse ben pek anlamıyorum civic 1.4 is aracım var bişi sorucam hani ordan burdan duyduklarımla bişiler yapmaya çalıştım arabama 4-2-1 48li k düz boru sonada otto koydum 1-2-3 te sıkıntı yok iileşti ama 4 te geç çevirme gibi bi sorunmu desem yada eksiklikmi herneyse yine duyduklarımla kendimce düşündüm 3-4 crx dişlisi koysam nasıl olur (bölede bi konu açtım bi arkadaş öle koymakla bitmiyo dedi sizi söledi ) bende sizi rahatsız ediyorum o yüzden bilgilendirebilirmisiniz beni
Si ile ies'in şanzumanları aynı mıdır yada uyumlu mudur ? Mesela ies senkromenç takımı si'a uyar mı ?
Aynen bende ies'te ne olduğunu bilmediğim için bilen birisi yada bladerk görürde cevaplar umuduyla yazmıştım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)