ilk nesil SMG lerin bazı kronik hastalıkları vardı ama 330 iken de çıkar 350 HP iken de çıkar yani güç arttığı için sıkıntı olmaz ama zaten SMG I ler her daim sabıkalıdır...
ilk nesil SMG lerin bazı kronik hastalıkları vardı ama 330 iken de çıkar 350 HP iken de çıkar yani güç arttığı için sıkıntı olmaz ama zaten SMG I ler her daim sabıkalıdır...
e36 ve e46 M3 lerdeki SMG lerin çoğu düz vites ile değiştirildi, otomatiklerden yani steptronic lerden verim alınamıyor...
Yigitcim smg nin sikinti yaratmadigina inanman icin 500 bin kisinin sorun cikarmaz mi demesi lazim kardesim. Smg sikinti cikarmaz dayaniklidir. Kullanmayi bileceksin yeterli
SMG I lerdeki sıkıntıyı hepimiz biliyoruz ama... SMG I le yürüyen araba sayısı kaçtır acaba? benim yakın çevremden sırf 7-8 taneyi biz çevirttik düze...
Meraktan soruyorum ghibli06 üstadım çevirmek zormu manuele komple şanzıman değişicek vites yolları değişicek eletrik tesisatında bile değişenler olucak sanıyorum?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
smgII ler sorunsuz diye biliyorum bende, smg I'ler için iyi şeyler söylenmiyor pek.tabi ghibli nin dedği gibi bunun senin modifiyenle ilgisi yok,zır stokta olsan smg I ler sıkıntılı,bende böyle biliyorum
peki 3.30 2003 model araç SMG II mi var bunda SMG I mi ?
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
SMG 1 zaten sadece e36 m3 lerdeki şanzıman değil mi ?? e46 lar da 2002 itibariyle kullanılan şanzımanlar SMG 2 olarak geçmiyo mu hepsi ?
walla 2003 makyajlı 140000 de 330ci ımız var tepe tepe kullanıyoruz şimdiye kadar SMG'de hiç bir sorun çıkmadı bundan sonrada çıkmaz umarım...
BMW nin M olmayan E46 larda kullandığı SMG sistemi ne SMG I olarak adlandırılır nede SMG II. 330 yada 325 'lerde kullanılan SMG sistemi M serilerinde kullanılandan tamamen farklıdır ve çok daha basittir ve Magneti Marelli üretimidir.
Motorun gücüne SMG dayanırmı diye sorulmuş ve cevap olarakta 350 bg filan gibi güçler söylenmiş ki buda balon. Çünkü manuel şanzuman ne kadar güce dayanırsa SMG'de o kadar güce dayanır. Netice olarak SMG zaten düz bir vites kutusudur. Sadece vites değişim işlemi yapılırken vites kolunu ve debriyajı sizin yerinize kullanan bir mekanizmanın var olduğunu düşünün hepsi bu. Zaten yedek parça kataloğuna bakarsanız SMG'nin de debriyaj balatasına sahip olduğunu görürsünüz ki bu debriyaj baskı ve balatasıda manuel şanzumanınkiyle aynıdır.
SMG sisteminin sorun çıkarmadığı sürece manuele çevirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Zaten kullanmasını bilerek kullanırsanız sorun yaşatmaz. Hidrolik ünitenin yağına dikkat edin, zaman zaman adaptasyon ayarını yaptıran ve sistemi bilinçli kullanan kişiler bu sistemlerle hiçbir zaman sorun yaşamaz.
e46 3.18 => sedan M3 konusu (: tamamiyle ilginizi çeker belki..
JeppeJ: E46 M3 SMG SEDAN PROJECT - E46Fanatics
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)