ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı guzel bi calisma olmus.araci istanbula getirdigimde yaptirmak istedigim ilk islem hangi araç sizinki, HUK mu? istediğiniz zaman bekleriz
if in doubt, flat out. instagram: utkuuzunoglu
morgy_drag Nickli Üyeden Alıntı ahehhahe kanka at hikayesi aklıma geldikce guluyorum hala ne dıyordu adam ata ahehaheha offfff aklıma geldikçe gülüyorumm hala
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )
elinize emeğinize sağlık abilerim
ukku Nickli Üyeden Alıntı hangi araç sizinki, HUK mu? istediğiniz zaman bekleriz yok hayır 34 VA 1440 plakası aracı yeni almadım HUK yeni satıldı galiba.alper hoca sayesinde isminizi duydum (referans sağlam)
Bir kaç video bekliyoruz feyyazdan artık
Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Bir kaç video bekliyoruz feyyazdan artık En kısa zamanda inşallah..
aha biri huk dedi utku aracı alan arkadaşın nick black_c2 idi. yazmıyo aldığından beri.. arabanın lastiklerde bitikti iyidir inşallah
ozanbulbul Nickli Üyeden Alıntı yok hayır 34 VA 1440 plakası aracı yeni almadım HUK yeni satıldı galiba.alper hoca sayesinde isminizi duydum (referans sağlam) Alper hoca iyidir, severiz, sayarız İstanbul'a gelirseniz arayın, görüşürüz, yardımcı olmaya çalışırım
iyiyiz çok şükür otobandan 5.vites 90km hız ile ev-iş
black_c2 Nickli Üyeden Alıntı iyiyiz çok şükür otobandan 5.vites 90km hız ile ev-iş iyimiş, tadından yenmez vala zıp zıp arada 5-3 yap bide keyfini çıkar be can..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları