bi elden geçiriym ben coilleri madem.
yumuşatalım kamberi düzeltelim.
napalım artık.
ist'ye gelicen bi haftasonu abi hem deniycen hem gezicen hem ayar yaptırıcan o zaman![]()
Ben de senin gb. bi ara soğudum FK6-4 taktım çok sert oldu düşüklük ise ön iyi oldu arka çok kalktı gereğinden fazla ankara taksiciler gb. oldu ) FK-6-4 vtec2 lerde güzel oluyor yay kestim 2. gün geri çıkarıp 5 cm eicbach taktım biraz ön havada ama typer'a göre konfor iyi . gerçekten typer kasalara en iyi çözüm coil başka bişi ile uğraşma. xyz'e devam et.... yada tein ha bide k-sport'u çok met ediyorlar. hatta yabancı forumlardan da takip ediyorum yumuşak ayarında orjinal amartisörden daha konforlu hale geliyormuş. ben k-sport düşünüyorum .![]()
Fc BARCELONA and no camp
coili söküp yay takmak biraz saçma hiç bir zaman coildeki konforu bulamazsın.. benim Type R da XYZ coil wardı maşşallah tık ses yoktu çukurlarda bile.. inanılmaz memnundum.. senin kesin ayar problemlerin war.. ayarı adam gibü bilen biri yaparsa coille rahatlığı yaşarsın hatta NİRVANAYA ulaşırsın![]()
benım arabamda RSR-TI ( yani titanyum) yaylar var ve araba super. esneme yok gibi. konfor yerinde. tawsiye ederim. coilover de kullandım ama sehir içinde cok rahatsız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)