1- @vteckdream heplayışın nedir?
2- @Viper-Aydın umarım bi skıntısı yoktur :/
3- @Mertcan ikisde değil çektiğim videodan ölçtüm aracın 0dan kalkışından ve 100 de bitişine kadar.
4- @Alper daha fazla devir verirsem sürekli patide kalıyo tekrar debriyaj bas çek yapmam gerekiyo vakit kaybı.
5- @Ertuğ kanka sen kendin diyosun 13-14 ben sac spec le bu saniyeler ve hiç oynamadı takas kabul edersen seve seve alırım senin arabayı :)
6- @Xdream kagıt filtre ile zannetmiyorum daha iyileşsin.
7- @Mechanic 3 sene boyunca bu araçla beraberim evin şu anda tek arabası mali durum şu anda müsait değil. Tövbe ettim dahada yüksek devir çevirmeyen atmosferik araba almam.
8- @Cery araç fabrikasyon zaten sadece son susturucu var orta susturucu zaten yok. Düz boruyuda manifolddan itibaren değişmesi gerek aracın motoru bu tarz modfikasyonlara yatkın değil daha büyük çaplı boru arabayı yığar tork kaybettirir daha beter olur herşeyden önce ettiğim masrafa değmez. benim istediğim fabrika değerlerinden birazdaha iyi olsun roll yapacak halim yok. Herkese fikirleri ve görüşleri için çok teşekkür ederim. Yakın zamanda servise gidecegim senteyede baktıracagım makinayada baglattıracagım kaba tabirle ak döt kara döt cıksın piyasaya ki ben zannetmiyorum bişi çıksın Romeo_er in de dediği gibi bu araçlar böyle sadece 0-100 ün hiç oynamaması sıktı canımı en sonda dyno ya cıkarım. Sonuclarıda burada acıklarım. Teşekkürler.