6 7 8 lerdemı doluyo bu turbo zaten malıyetıne gore secılıcegı ıcın ufak alınır cabuk dolar lag sorun olmazz sehır ıcı farketmez yanı ;)Alıntı:
cαn Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
6 7 8 lerdemı doluyo bu turbo zaten malıyetıne gore secılıcegı ıcın ufak alınır cabuk dolar lag sorun olmazz sehır ıcı farketmez yanı ;)Alıntı:
cαn Nickli Üyeden Alıntı
ufak turbo tercih zaten ya nereye koycaz zaten
t4 glba...
t4 küçük bi turbo değil !
Öyle deme sana göre küçük :P
bende cok kucuk demedim ama sıgdırmak için sen cok ugrastın die biliorum ozgun...
benim turbom t4 deil malesef
arkadasa kucuk gelmistir belki :DAlıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
gt 35 yeter
ya turbo hakkında cok buyuk bi bilgim yok ama garageGT'nin 5000$a getirdiğini dusunuprm galiba edelbrock mantar tuning'ten cıkan bi gri vtecte wardı draglarda katılmadı ama geldi 41 plaka 301 hp'ye cıkarmıs aracı....
http://img460.imageshack.us/img460/9...llga3363sk.jpgAlıntı:
efe-E Nickli Üyeden Alıntı
Mantarın yaptıgı Civic T
http://www.sp-power.com/images/uploa...6197HLEK06.jpg
Birde hangi dyno da 301HP çıkmış onu da bi sölersen ve belge gösterirsen seviniris.
Edelbrock Street Legal Turbo Kit for 1996-2000 Honda Civic EX
301 deilmiş o vtec 280 civarı imiş 300 planlıyorlarmış..
bıldıgım 1 bar basıyor. 1 bardada 300 normal..
evet vtec ciler 1 bar gerçekten basmak çok kolaymı. Resim bence hiç göstermiyor.evet oz 1 barın nedemek olduğunu söyle arkadaşlara:)
Adanalı sen anlat, 1.0 bar cont. nasıl basılıyor.
ben dyno istiyorum istiyorsa 2 bar bassın bara göre beygir olmaz onu unutun 1 bar bastırıp sizin arabanızı 0.7 bar basan bi arabaya geçirtebilirim dyno pls
ben deilde arkadaslarım gidip konustular o sırada ben tıkınmakla mesguldum:DAlıntı:
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
ama mantar tuning'in sahibi soylemiş 301 verio diye...
elciye zeval olmaz beyler:D :D
tamam okeyde Hani Dyno :D
Alıntı:
efe-E Nickli Üyeden Alıntı
abi adam kellesini istememiş ki sadece dyno daki degerlere bakmak istemiş niye zeval olsun:D :D
bencede dynoya bakmak ve ona gore degerlendirmek daha dogru cunku 300 hp den 300 hp ye fark var. guc egrisi onemli.
abi turbo nerde. ben bisi goremedım o resımde daha detaylı bır resım mevcut mu acaba.