SS alt devirlerde her zaman daha iyidir. DC aksine yüksek devirde daha iyi performans verir.
Printable View
SS alt devirlerde her zaman daha iyidir. DC aksine yüksek devirde daha iyi performans verir.
bilmiyorum olabilir belki ama 248 gibi ibre gördüm :cool:
248 İbre Mİ GÖrdÜn?235 Km Hizda 8400 Devİrİ GÖrÜyosun Zaten.İbrende Bİ YanliŞlik Var O Zaman Dostum.bende Paspasi GÖsterdİm Ama 248 Yapmadim Yanİ..senle YariŞilmaz Hee Eroll:)
http://img111.imageshack.us/img111/7535/120320063sd.jpg
burda sanırım 239veya 40 senin burda devir kesiyorsa bilmiyorum bende tam 8500 ortadaki çizgide kesiyor:heyoo:
248 OlmadiĞi Kesİn Ama..:heyoo: HİÇ OLMAZSA BUNU GÖRMÜŞ OLDUK:hahaha:
bu ibre deil zaten 248 olan yanlış anlama..ama dedigin gibi göremeyenlerde var:) allah bereket versin hehe
:allaalla: O zaman arabaları bi ara seninle denememiz farz oldu eroll:surucu:
:icon_tup: selçuk olurbi cuma takılsen bize izmirli arkadaşlarla şöle:D
ben takılamam o saatlerde çalışıyorum.bi ara konuşuruz zamanını, kaldırırız arabaları.gece yarısından sonra.özdin abi benim olayımı biliyo. ben gece geç saatleri severim..yarasa gibi:D
vecler
standarttta 8000~8100 devir çevirir arkadaşlar kadranda gördüğünüz yanılma payıdır
muhakkak her aracada görünen kadaran hataları..
eheheeeeee....keyifli bir akşam olucak gibi :)))))))))))))))))))Alıntı:
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
yarın inciraltı yeni yapılan park alanı içindeyiz..bekleris drag days excersice:)
inciraltında yapılan yeni karting pistinden haberin yok heralde erol;)Alıntı:
EROLL Nickli Üyeden Alıntı
laannnn bende gelecem:) yokmu istda kimse:)
:heyoo: :) 5 kere yarışdım o pistde araclar kesiciye giriyor ama güzel uzun alan oldugundan..Alıntı:
sLcK_VTI Nickli Üyeden Alıntı
bu arada özdin abi cok güzel bi gece oldu nee 2.0 155hp turbo nede 323 kaldı:cool:
sword sen kal orda geç bilem kaldın:)
cuma akş**ı inciraltındayız tanıdık simaları görmek isteriz:)
ben pek arabdan modifiyeden anlamamda, 97-98 vtec e 21-22 milyar birazcık çok gibi geldi :) :)Alıntı:
efe-E Nickli Üyeden Alıntı
Konu dağılmasında...
Bencede o fiyata o model vtec çok fazla fiyat...
Biz geçen hafta izmirden gri hb aldık, 96 140.000'de kasa tertemiz darbe yok, + yürüyen süper içeri ses yok, motor iyi durumda 15.000'e aldık.