ya 15 bile sınır bana kalırsa sonuçta 8-9 yaşlarında hatta 10 yaşında bi araba.. 20-22 yavaş biras yani aklınızı kullanın:)
Printable View
ya 15 bile sınır bana kalırsa sonuçta 8-9 yaşlarında hatta 10 yaşında bi araba.. 20-22 yavaş biras yani aklınızı kullanın:)
2003 model a3 1,8 T yu 27,000ytl ye satıyorum ben
98 vtec e 22 verene saygı duyarım
duyulmasıda gerekir bence..öle bi arac için
bence de pahali ama isteyen istiyor....alan varsa da alan bilir....:D
vtec ler zaten artık 15.000 - 20.000 arası değişir oldu :) piyasa iyice düştü bana kalırsa.
bence kullanımlada çok alakalı turbo bi araçta daha az yada eşdeğer ekipmanla daha fazla güç alıyorsun, atmosferikte ise listesini tutamayacağın kadar çok ekipman alabiliyorsun alınan güç ise %30 (+,-) altında kalıyor. turbo araç daha verimli ve daha güçlü ama bu aracı kimin nasıl kullanacağı bence en önemli faktör.
atmosferik gibi alıp deli gibi her önüne gelen adama ders vermeye çalışırsan "püfff" duman olur uçar gider elinden yaptıkların, ama herşeyde ölçülü olup mantıklı kullanırsan turbo araçta süreklilik arz eder.
ps: 4.sayfadan sonrasını okuyamadım kusura bakmayın burdan alıntı yapıp eklemek istedim :p
96 temiz vtec bulun banaaaaa:D
ben söyledim bi tane var şuanda elimde ama benim o sana olmaz :) sahibi ben olcam hhaha
olm nasısa sen alsan ben senin arabandan ben alsam sen benm arabamdan inmicen ne farkeder yani:D:D:D
walla 15-16 olur....hatta cok guzel olur....
ama soyle ciddi guzel temiz falan olsun....
walla bulunur mu bulunur günay abi neden olmasın yaşlı başlı amcanın biri bilmeden satıodur.... warsa temiz hani bulursak ilanlarda falan neden olmasın??
war merak etmeyin daha temizleri bile var hepinize yeter...
dediim gibi işte 16 16,5 gibi....
Hayırlısı kardeşlerim ne diyelim ama fazla varsa o paralara walla alırım ben bi tane daha...:D:Dama o paralara diorum bakın...:D:D
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...t?AdId=2797625
19 a 99 fitek :D :D
arabaya 99 demiş ama göstergeler 97