vtec'lerde alt devirlerde işiniz yok, 4-1 üstlerde 4-2-1'e göre çok güzel...
devir dönen makinalar bunlar altlara gerek yok.
ama hytech headers'lar ayrı![]()
![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
vtecim olsun 4.500'de basarsam altımdan arabayı alsınlar yani
min 5500 de basardım şahsen
4-2-1, 4-1'e göre tamam bi tık daha fazla tork veriyorda devir dönen makina da hp daha önemli bence.
ki TR'nin en iyi yürüyen vti'lerininde specleri bellidir yani![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ben 2 sene kullandım ne artısını gördüm ne eksisini yanlız birkere dc b18 headırs takmıştım 60 düz boru arkada S2000 susturucusu vardı araba çok kütü olmuştu 3.4 boy geri düşmüştüm sonra headırs söküp 51 çevirmiştim ozaman düzeldi.şimdi arkada badıy clap var çok memnunum.
1. standart vtec 'e 2,5inç headrs + 60lık düz boru bitirir tabikide
2. budyy club
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
konu ile alaksız olarak yazıyorum 600tl ye lionfire aldım 60mm lik kapalıyken cok sessiz açıkkende ss lerden blraz daha sesli ve cızırtılı şahsen ben sevdim varex e ucuz alternatif olarak düşünülebilecek bi eksoz ucuda ufak polis kıllanmıyor.
1.6tdi.
Ecutech.
Her zaman 200 le gitmediğini düşünerek ve ses istemediğini söylediğine göre s2000 senin için ideal olacaktır.
tam tersi enginbaksana sebring egzozu bile atmanın peşindeyim,aem kitide çıkardım..
![]()
Arkadaşlar kıset olursa Type-R son takmaya karar verdim, s2000 son susturucudan hem montajı kolay hemde çift çıkış olması sebebi ile böyle düşündüm...ikisi arasında fark var mı ? Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Racing,competing, is in my blood it's part of me it's part of my life...
Bugün bu siteden bir arakadaşımın desteği ve yardımı ile type-r son susturucumuzu taktık arkadaşlar, kendisine ve sizlere teşekkür ederim.
sökülen sebring ile kıyaslandığında tabiki onun gibi performanslı değil ancak sıkma denilecek kadarda sorun göremedim,sadece belli devirlerde zırıltı var onunda olacağını biliyorduk,ama sonuç olarak memnunumzırıltı içinse ortaya bir susturucu ilave edebilirim diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)