bitane izmir çiğlide duran mondeo var oda tam katliamlık geçerken görüyorum ama bigün fotoğrafını çekçem durupvarsa gören çekerse fotoğrafını iyi olur
bitane izmir çiğlide duran mondeo var oda tam katliamlık geçerken görüyorum ama bigün fotoğrafını çekçem durupvarsa gören çekerse fotoğrafını iyi olur
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
biri gece gizlice şu leonun yanına gidip benzin döküp yakabilir mi ? ramazan ramazan çok sevaba girer bence![]()
abi şu leon'u gercekte goren var mı yorum ypıosunuzda ?
en az 10kez gördüm canlıda 1*31931981*8491095numara duruyo araba.Mkara degıl cıddı soyluyorm.Ve o kaminarimidir ne s2mse o body cıktıgında aşırı populerdi bu araba ve yineliyorum araba gercekten canlı cok guzel duruyo.Mbus caddesinde ve sahilde erenkoyde bıcok yerde gordum .
- K -
________
Dr.Ecu
ister zuminari ister kaminari olsun şu "inanç" plakalı önde minibüs farlı halide iğrenç, ilk dergiye çıktığındaki fotoğraflarınada baktığımda o zamanda iğrenç demiştim.benim için bu görüş hiç bir zaman değişmedi.kaminarinin sadece civic versiyonununda arka tamponunu sevmiştim.geriye kalan hepsi iğrenç,hiç bir zamanda beğenmedim.
![]()
http://i.imgur.com/CpSD7.jpg
bu hali gerçekte güzel duruyoduadanada sıcaklar etkilemiştir dirksiyona kusma eğilimini belkide
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)