ustanın kafasımı güzeldi acaba yapmak için çokmuu çaba sarfettti bilmemm çok başarılı işler çıkarmış![]()
![]()
şaka arabasıı dedikleri böyle şeyler olsa gerek
35 plaka tigra bni benden aldıısubaru sis deliği ezgili ön tampon çok başarılı
![]()
ustanın kafasımı güzeldi acaba yapmak için çokmuu çaba sarfettti bilmemm çok başarılı işler çıkarmış![]()
![]()
şaka arabasıı dedikleri böyle şeyler olsa gerek
35 plaka tigra bni benden aldıısubaru sis deliği ezgili ön tampon çok başarılı
![]()
-- Japan center --
Pembe Palio TRTuning'e çıkmıştı ey gidi ey![]()
Nerden hatırladım o alfayı yaa 2006 fuardan dilara geldi aklıma o zaman 18 yasındaydı asık olmustum
üstüne canlı canlı airbrush yapmıslardı saklarım fotolarını ha
![]()
www.vava.cars
bnce oldukça gereksiz bi konu eminim araç sahiplerini üzecek bir konu sonuçta araba onların zevk onların parada onların bize sadece emeğe saygı demek düşer beğenmesek bile...
lo lo lo
"Görün de yapmayın" konusu bu.. Böyle emeğe saygı duymam ben kusura bakmasın kimse..
bugün nasıl ki dip basık bol ofset ve eksi kamber revaçdaysa o zaman da bu fiber yığınları vardı, herşey zamanında güzel ...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ömer va plaka vtec bizim için çok efsaneydi ozamanlar sanrım yıl 2001-2003 arasydı cok görürdük beğenirdik![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kırmızı corolla 2006 yılında yapılmıştı Adana'da ilk gördüğümde one lan demiştim.
Yeşil mavi vtı da şuan Adana'da.
PROJECT01 GARAGE
Tigra ve yanındaki ARKADAŞ ve o ARKADAŞın pantolonu beni bitirdi.Küçükkken hep öyle bi pantolonum olmasını istedim olmadı burda görünce duygulandım![]()
fotoğraftan dolayı mı böyle yoksa bu araba ciddi yamuk mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)