Bence gayet güzel ama madem bu tarz modifiyelere katliam deniliyo koyayım dedim bende.Tek hoşuma gitmeyen bukadar abartı tamponlar varsa bence camurluklarla oynanmalıydı.Ne paralar isteniyordu demişsinde hala 44bin istiyolar pek bi fark yok![]()
Bence gayet güzel ama madem bu tarz modifiyelere katliam deniliyo koyayım dedim bende.Tek hoşuma gitmeyen bukadar abartı tamponlar varsa bence camurluklarla oynanmalıydı.Ne paralar isteniyordu demişsinde hala 44bin istiyolar pek bi fark yok![]()
Instagram : WideBodySixty
bi ara bizim burdaydı bu arac borbet jantlı flan samara
![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Yabancı ülkelere göre bu modifiye işinde çok geri kaldık filan diyoruzda,çok kısa zamanda ciddi çağ atlamışız aslında...
Zamanında tuning dergilerinde sayfa kaplamak için, birçok araba .iç edildi...
Aslında kişisel zevklerde birşeylerin turşusu çıktıkça değişmeye başladı...
Bide bu varmış garanti kazalıdır ama o fiyata çok iyi bence katliamda deil bana göre gayet hoş..
Buarda bi üst posttaki 106 skyline 10numara olmuş
1997 HONDA Civic 1.6 VTi 20000 TL Sahibinden 2.El Satılık - IlanNo: 2540263
arabayı biz yapmıştık.. bora diye arkadaşım suanda askerde =) baya büyük emek var üzerinde kadir abi bir ara cok düşmüştü üstüne bu aracın..
cok ugraşmıştık tesisatı olsun sagı olsun solu olsun ama bir türlü araba nazardan kurtalamıyordu =) kuaförünü yaptık orasını burasını yaptık hep bir nazar degiyordu sesi falan cok hoştu =)
JoYTeaM
Çok hoş gözüküyor zaten ellerinize sağlık.Yanlız fiyat neden bu kadar uygun nazardan kastın bi kaza falan atlattı heralde.Durumum olsa kaçırmazdım aracı..Bi yerini beyenmedim kapılar camurluklardan içerde kalmış o biraz bozmuş goruntuyu bide jantlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)