Belki size göre katliam değil ama bana göre bu tarz araçlar resmen leş. Ya güzel roccoya taktığı jantlara bak, direksiyona taktığı logoya bak. Hayır tamamen gereksiz o marşpiyerlerdir bilmem nedir. Yapıcaksan tam yapıcaksın yada böyle ekleme araba gibi göstermicen arabayı bence. Okadar harcadığı paraya bi R jant ve yay alıp taksa şuan ki halinden çok daha iyi olur bu araba. neyse çok konuştum
By meganenın aynısı katliamlık bir durum yok bence bu katliamsa by meganede katliammı sorusunu sormamız gerekiyor kendimize? Geçmişte beğendiğimiz araçlardı bunlar moda değişti tamam güncell değiller ama geçmişte seviyorduk
By meganenın aynısı katliamlık bir durum yok bence bu katliamsa by meganede katliammı sorusunu sormamız gerekiyor kendimize? Geçmişte beğendiğimiz araçlardı bunlar moda değişti tamam güncell değiller ama geçmişte seviyorduk
By Megane'da kırmızı halü çok güzeldi Beyaz olunca katliam oldu ama siteden tanınmış birinin olunca araç herkeze güzel gelmişti
adam tek fotoyla standarta dönebileceğini belirtmiş, nesi katliam?
ki bu body kit zamanında çok başarılı bulunan hatta ilk Mehzent tarafından yapıldığında gayet beğeni toplamış bir kit'tir .
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
By Megane'da kırmızı halü çok güzeldi Beyaz olunca katliam oldu ama siteden tanınmış birinin olunca araç herkeze güzel gelmişti
mehmetin yada başkasının olsun olmasın hala bile baktıkça hoşuma giden bir araçtır bana görede beyaz hali daha güzel hatta beyaz olduğu ilk hali dahada güzel