arkadaşlar plaka isteyenler msn e eklesn mustafa yı.. çok bakamıo bu aralar internete
peugeotmdd39@hotmail.com
teli de pm den attım sana NZM 88
arkadaşlar bende mustafadan aldım..gayet memnunum.. hiç bir kuşkunuz olmasın , işinizi halleder sorun olursada ilgilenir..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
kanka ben yasini sordum adam çift mühür yapıyor hemde standart yani mühürler senelerdir yapıo bu işi pm mesaj attım ulaşamadım
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
Yasine çift mühr için çok teşekkürler bide 11de çıkıp plaka werdi saolsun=)
![]()
eywallah onurcum nedemek hyrlı olsun![]()
kardeş iyi güzel de kendine ayrı bi topic aç ve oradan satışını yapsan daha mantıklı olurdu madem sende bu işi yapıyorsun ver bi ilan mühürlü isteyen arkadaşlar senden alsınlar ama benm ilanımın üstüne satış yapacak şekilde mesajlar yazman etik deil. arkadaşlar da kimden ne aldıgını bilsinler.![]()
Arkadaşlar benim plakalarım mühürsüzdür ve çifti 45 ytl dir.Bazı arkadaşların yanlış yere yazılan mesajlarıyla karıştırmayalım. ben mühür işine girmiyorum ve mühürün de patates baskı olmamasına dikkat edin orj emniyet mühürü olsun...
dostum rahat ol bu mühürlerin hepsi orjinal hem cemyet hem şube zaten alan adam bakıyor.. mühürsüz plaka almaktan iyidir he konuya gelincede kim yapar mührlü denmiş bizde yapabilirz mhrlü die msj attık ordsn istek geldi kimse senin topiginden konu yapmıyor ok..
işte bende sana yolunu öğretiyorum aç bi konu ver ilan ordan irtibata geç arkadaşlarla hem senin için daha kolay çünkü senn yazdıklarını ben yazıyorum sanıyorlar ve msn de bana soruyorlar orda sormuş olabiliriler sende özellerine yazabilirdin şimdi sen bi ilan ver bende içine aynısını yapaym o zmn anlarsın ne demek istediğimi...
ok dostum verim ilanımı
walla mühürlü iyi güzelde yazı karakterini tutmadım ben pek.. yine senden alıcam mustfa bu arabaya dahaberleşiriz
alman puntolu basıyormusunuz.aşağıdaki resimdeki gibi.msn e ekledim ama denk gelemedik.genelde geceleri giriyorum.45 M 3771 plakamız. 2tane yaptırmak istiyorum.örnek bir resim var mı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)