Auto Carehane güzel olur bence :)
Printable View
Auto Carehane güzel olur bence :)
benimde aklımda oto yıkama açmak vardı halada var kendim için düşündüğüm isim AUTO CC COLORFUL CARS ' dı discovery de bi oto programında gormustum cok hosuma gıtmıstı :)
evet olabilir aslında güzel :))
personel cok onemlı sırf bu yuzden sonax ı bırakmayı dusunen arkadaslarım var personelle ugrasmakdan bıktılar marka olursa tanınabılırlık kolay oluyor bayanlar marka tercıh edıyor guven verıyor yanı bunun dısında işini iyi yaptınmı sıkıntı olmaz
isim olarak WASH GARAGE iyidir :D
yaşar abi o ne güzel yıkamaymıs biz yetişememişiz yaw.. maşallah :D
eklemek gerekirse arac camekan bi yerde yıkanırsa müşteri aracını görmek istiye biliyor yıkanırken güzel bi detay olur.
Evet vardı camlı bir alanımız isteyen oturabiliyordu,dediği gibi hizmet verdiğimiz sanayi esnafı olunca olmadı :(
Mini auto muhasebecisine 10 tl istiyince abi sen ne yaptın biz 6 tl yıkatıyoruz demişti,ama bilmiyor gelen arabaları pedle yıkanıp hızlı cila ile çıkıyordu onun için para kısmı önemli :)
Bi ara buluşalım temizlik yapalım serkan :)Ben bugün yarın crown flex aldım alacagım 1,2 güne pazar sabahından akşamına kadar sohbet ederiz :)
yaşar abi oluru var haber edersin :)
Bir ara bende çok düşündüm. Marka yer açarsan müşteri aramak gibi bir sıkıntın olmuyor, marka zaten kendini satıyor ;)
haklısınız size katılıyorum ama uşak küçük bir yer birde herkes bilinçli değil daha bu detailing car care konusunda.onun için marka konusunda kararsızım.ama yinede teşekkürler...
Illa meguiarsin bayiligini almak zorunda degilsiniz meguiarsin istedigi paranin ceyregini isteyen markalarda var arastirin.. sonucta marka markadir..
anladım haklısınız teşekkürler :)
en önemlisi işçilik isimden ziyade. bizim yakın çevremizde sonax var ama ben gitmiyorum..
işçilik işçilik başka bişi değil ve elemenlar da cok önemli ben bursada kaçtane yıkamacıı sırf bu yuzden bıraktım bide abimizin dediği gibi her arabaya kendi arabanmış gibi yıkaman
arkadaşlar şöyle bi durum var, arabayı güzel yıkıosun ok ama adam getiriyo siciroccosunu 20 lira olan yıkmaya abi ben 15 veririm diyo tmm diosun, sonra bi adamı rehin alıp 1,5 saat arabasıyla ugraştıryo sonax bayisinde meguarsın hızlı cilasını yıkamacıya kullandırmaya çalışıo.. siz olsanız ne yaparsınız bu muşteriye?
tam dayaklıkmış...
o kadarda olmaz yani haklısın.adama küfreder gibi.