La adam cam tavana battaniye koyuyo bumu ii maskelemefarlari armalari maskelemio bile. Sokebilecegini bildigi icin
La adam cam tavana battaniye koyuyo bumu ii maskelemefarlari armalari maskelemio bile. Sokebilecegini bildigi icin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Gri renkten haber var mi? 2 kutu gri 1 kutu siyah alicam gri geldiyse.
Birde youtube da altin rengine cevirdigi videolar falan var elemanin, o tarz urunlerde gelicek mi?
Gri olan 15 martta elimde. Altin rengide elimde ama o satilik degil denemelik geliyor. Altin ve metalik olani begenirsem onlarda nisan sonu partide burda olcaklar.
Arkadaslar tum bilgiler icin plasti-dip.com sitesi ile iletisime gecebilirsiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
parlak siyah piano black gibi parlıyormu?
Gerekli pm leri attım kardeşlerim.
Parlaklaştırıcı 15 martta elimde olacak. Resimlerle paylaşacağım, sizler karar verin benim açıklamam yanlı olur![]()
Yani adı vernik değil ama işlevi mat olan plastidipi parlağa çevirmek dielim kardeşim.
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Umut bu yazdıklarınızı bizim yabancıya tek tek sölüom , ne dio bilionmu? "Türkler neden bukadar meraklı? Biz 74 den beri bu malzemeleri üretioruz ama hiç bu tip sorular gelmedi" dio![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Kartalı senden satın alayımTüm dertlerimiz bitsin.
Bu arada parlaklaştırıcının ben sadece fotolarını gördüm bugüne kadar. Ok ama kendim kullanmadan kimseye iyi yorum yapmam. Kendim gelir gelmez deneylere başlıcam, olumluysa satıcam.
Kardeşim Murat, arada yazın kaynamış özür dilerim. Plastidipin parlak renkleri mevcut değil. Ayrıca parlaklaştırıcı alıyorsun istediğin her plastidip yüzeyini parlatabilmek amaçlı. Bu sayede her rengin hem parlak hem matını üretmemiş oluyor firma. Sadece mat yapıp, dileyen parlağa çevirebilsin diyerek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)