Eline saglik kardesim
Eline saglik kardesim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tarkan abı on kaputu kaplamak ıcın kac kutu boya gerekır mat sıyah olcak ve ucret alabılırmıyım
citroen nemo kaput
saol tarkan abı ısı garantıye almak lazm 2 ktu fıyat ne kadr olur pkı ?![]()
D segmenti araç 14 kutu spreyle boyanabilio. ParlaklaştırıcınıN FİYATI DAHA BELLİ DEĞİL.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
cevabiniz icin tesekkur ederim..ben cok ciddi olarak aracimi siyahdan beyaza donusturmek istiyorum..bunu yapabilicegim bi tesisim yok fakat tanidik bi boyacim var.. acaba 15 kutu urun toplam fiyatiniz nedir?
Kardeşim ben yapacağım de. İstanbulda hangi yakadaysan uygulamasını yaptırabileceğim mekezler mevcut![]()
Merhaba, siyah olarak tek mi yoksa mat parlak olarak var mı ?
☻/
/▌
/ \
Tek kardeşim. Tam algılamak amaçlı youtube videolarına bakmanı öneririrm. En çok yapılan araç evo
Ok ewe gecince inceleyecegim elinizde siyah var demi? Bide sprey kutuda satilior demi
☻/
/▌
/ \
Spreyde var
varillede var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)