Hiçbir yerdeki diğer TaGo lar bile ben değilim) sadece burayı takip edebiliyorum. Ama hepsi bizim çalışmamız
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tarkan abi nerede olucak dükkan ?![]()
mekanın müdavimi olup aynaları arka difizörü ve 2-3 yeri kaplatıcam
Hayırlı olsun şimdiden![]()
İstanbulda 3-4 yerde olabilir şuan. Ağırlıklı Anadolu düşünüyoruz. İnşallah 2-3 haftaya bitireceğiz işi.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Plasti Dip Hakkında Düşüncem: Özellikle Güneş Yanıkları ve Solmalar Siyah Parçalarda Daha Belirgin Olmakta. Plasti Dip ise Bu Parçaları Yenilemeye (Sıfır Haline Dönüştürmeye) Birebir.
Herşey İçin Sağol Tarkan Abi
Fotolar...
Öncesi
Sonrası
![]()
Piano black'i bekliyorum bende.
Beygir boyacı Abimiz, başka araba boyarken benim araba'ya da astar atmış...
Paneller'i temizledik polish'le ama plastik parçaların bazıları temizlenmedi..
Oralara yapacağım.
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
piano black veya parlak gun metal içinde jant kampanyası düzenlenecek olursa buradan hemen haberi alalım
Piano black özel bir parlatıcı ile elde ediliyor. Fiyatıdır çok cüzzi olacak. Derinlik verebilmek için başka özel parlatıcı hazırlandı
yenı maske uygulaması eskı kasa zorro![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Sitelerde bir ara iki kutu plastidip 100 lira kampanyası görüyordum. Nereden temin edebiliriz bu plastidipi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)