kardesim siyah sprey varmi elinde su an varsa ankaraya kargo dahil fiyat nedir? ozedim bir sagi solu boyayayim bakalim nasil olacak
2 kutu istiyorum bu arada.
kardesim siyah sprey varmi elinde su an varsa ankaraya kargo dahil fiyat nedir? ozedim bir sagi solu boyayayim bakalim nasil olacak
2 kutu istiyorum bu arada.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Bu Subarunun hem dış hem iç tüm uygulamaları PlastiDip arkadaşlar.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
bende istiyorum bundan yaa mat siyah sprey kutu fiyatı nedir?
1 kutu 53-2 kutu 90 kargo dahil
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
mat sarı tonu için bir örnek varmı acaba? mersoyu verdik ve şu anki aracımız sarı renkteiç aksamına bişeyler düşünüyorumda, cok cart değilse, bu sefer bir kutu mat siyah ve bir kutu mat sarı ile almayı düşünüyorum hakkaten artık
![]()
kardeşlerim tüm renkleri plasti-dip.com sitesinin uygulamalar bölümünde görebilirsiniz.
1 kutu sitemizde 58TL dir.
Sizlre özgü 2 kutuyu 90 TL ye veriomkargoda benden
Ben jant hususunda 2 spreyi öneriorum herzamanSonra tek kutuyla kıçınız ayrı açık kalmayın
![]()
Sikilabilir ve sokulebilir kaplamadir kardesim
Ön tampon ızgarası petek petek. Oraya sıksak nasıl olur. Olaki kötü oldu görüntü. Madem tazzikli su ile çıkmıyor en kolay nasıl sökeriz. Ne söker bunu. Tek tek uğraşmadan.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)