Mesaj kutunuz dolu, 1 adet siyah için hesap bilgilerinizi ve fiyatı yazarsanız .torpidoya 1kutu yetermi acaba ?
Mesaj kutunuz dolu, 1 adet siyah için hesap bilgilerinizi ve fiyatı yazarsanız .torpidoya 1kutu yetermi acaba ?
VECTRA GT 2.0 X20XEV •||• CORSA GSİ 1.6 X16XE
Ürünlerin tamamı ithal, kutusuyla birlikte. Sadece gr ve kg lıklar burada kutulanabiliyor onlarında internet sitesindeki boyutları harici alımlar için.
Tüm bilgileri plasti-dip.com adresinden alabilirsiniz. Hatta oradaki infoya mail atarsanız sizlere her konuda yardımcı olurlar kardeşlerim.
Ben satışa değil teknik konulara bakıyorum oda zaman zaman. Olurda sorarlarsa dieSormazlarsa onada karışamıyorum. Ancak sistem çok gelişti 10 larca forumla anlaşma vs var. Kampanyalı alımlar yapılabiliyor vs benim dönemimde işler çok amatör gidiodu tabi.
Drahte kardeşim ürün yanıcı; yanıcılığı zaten aerosol olmasından geliyor. Yoksa extra yanıcılığı arttıran bir malzemesi mevcut değil. Yani normalde aerosolllara nasıl özen gösteriosak (koku, böcek ilacı vs) bunun içinde aynısı geçerli.
Ürünün kendisinin eksoza uygulanmış hali dahi var o halinde yanma tutuşma yapmaz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kendime uygun bir zmanbulduğum anda, komple smart ın içine girişicemayrıntılı olarakta fotoğraflıyıcam![]()
74 model sehpa...
3 tane mat siyah 1 tane de kırmızı sprey almak istiyorum. Tutar, hesap no vs. pm lerseniz sevinirim.
Bende siyah alacağım bitane, fiyat + hesap numarası pm bekliyorum.
aynen oda yuzeye sikiliyor. ama primer 1 bilemedin 2 kat atiliyor. plastidip gibi tinerlede inceltilmiyor.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)