Benim tavsiyem, şuana özgü maliyetine verdiğimiz "jant kampanyası" kampanyasından beyazı seçiniz. Bu size fazla fazla yetecektir. 20" e kadar sorunsuz olsun diye belirledik içindeki oranı. Bu kampanyanın yanına birde parlaklaştırıcı almanızda yeterli. Tümünü 150tl ye halletmiş olursunuz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yeni uygulamalar
sitemize uye ayberk_sahin68 ayberk kankamla ef time yaptık cıtaları boyadık ..
panjur ve arka logo tasarımı![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
aracımın göğüsünü plastidip ile kendim kaplayabilirmiyim sizce ?
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Tabikide kaplayabilirsin. İnternette yapılmış örnekleri var. Kırmızıya. Ancak onu spreyle değil, daldırma iler yapman daha kolay olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Kesinlikle deriye zararı yok. Ben hergün bulaştığımdan biliyorum. Dayanıklılığı ise; çerçeve kırılır plastidipe gene bişey olmaz![]()
yaw abı bu meretı ıstanbuldan kolaylıkla alacagımız bı yer varmı? lazım oluyor mat sıyah yapıyoruz yok dıye
kapı eşiklerini boyasak , ufak tefek ayak sürtmelerinde kalkma olurmu?
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
acikta kenar kalmaz marsbiyele dogru girerseniz asla kalkmaz.
haktan. moderator Tolgada ve hizli hdi 206 emrede var herzaman
peki ne kadar almalıyım komple göğüs için ve kimden nerden temin edebiliriz ?
Sitede bu linki bulmuştum , gun metal füme düşünüyorum.
Plasti Dip - ok Fonksiyonlu Lastik Kaplama
teşekkür ederim
34 TE 3516
Konsolu vs komple söktüm
Plastidip hakkında biri detaylı bilg, verebilir mi nerden kimden alabilirim nekadar almalıyım , bir an önce halletmek istiyorum..
Ve kafama takılan bir soru. Plastidip uyguladığımız bir plastik parçanın üzerine tekrar karbon kaplayabilirmiyiz , atma gibi bir problem olur mu ?
34 TE 3516
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)