vala birden aklıma geldı kep boyayınca boya sokmekle ugrasıyosun masklyıp boya kepı harıka olur yanı ben sıpariş verıcem bı jant kmpnyasından bıde sarı olrak bu hafta içinde
yine bir ilkfar karartma plasti diple
panjurda plasti dip![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Döktürüyosun bakıyorum![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Tavanda güneş yanıkları var.Biraz koyucu görevi görür diye düşünüyorum eğer Plastidip ile kaplarsam.Ne kadar sişe gider acaba ?
Araç kaportası tarzı büyük ve düz parçaların 400ml sprey tüp yerine, gr lık alınıp kompresör ile atılması taraftarıyım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yenı uygulama
AUDİ TT
![]()
çok yakından sıkınca pütürlü oluyor benceBirde uyarı olsun diecast boyamak isterseniz camlarını maskeleyin sökülmüyor camlardan, yakıyor galiba...
kardesım benım işim prof yapıyorum kompresor ve hava tanabası ıle bunla 100 uygulamyı gectıyakından cekerım fotoları en kısa zamanda
herkeze tskler jantlar da yakından hharıka oldu
cok fena
bekleme suresını asıyolar 1 2 sureklı sallamalısın spreyı 3 agzında kalanı kullanımdan once elınle sılmelısın
aaaplasti dip mat kırmızı motor haha
![]()
makro cekım buda puturlu oluyo dıyenler ıcın
gör bunları takan abi gör![]()
Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok başarılı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)