tt gelince panjuru makro cekıcemhatta jantlarıda makro cekıcem
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
bizde aldik jant kampanyasindan ama boya tiner orani nekdr yapicaz bu konuda bilgi alabilirmiyim tiner nekdr koycaz heba etmeyelim yaparken resimlerimizde gelicek
Jant kampanyası aldıysanız zaten karışık geliyor. Yanlışınız olmasın
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
birşey sorabilirmiyim , bu pütürlü olma mevzusu çok karışık, bazen yakından sıktığım halde dümdüz oluyor bazen ise pütürlü, neye göre oluyor bu , pütürlü olunca kapatması da zor oluyor söküp tekrar yapmak gerekli
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Arkadaşlar pütür 2-3 şekilde olur; Çok uzak yada çok yakından sıkarsanız. Bir diğeri mise ortam sıcaklığı gerçekten yüksek ise olur. Ancak olma ihtimali çok çok az olan bir durumdur. Yaptığınız anları düşünüp bu maddelerden birini mutlaka gözetin.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tt makrolar
buyrun arkadaslar
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
tarkan kardeşim sağolsun c.tesi benim aracın tampon eklerini mat siyah kapladı yarım gününü bana ayırdı her ne kadar onun içine sinmesede ben beğendim fotolar kendinde ekler görürüz esnaflığı ve arkadaşlığı için kendisine çok teşekkür ederim.
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
17lik bbs jantlar kmpnyadaki olanla dolmuyo aralari hic girismeyin boya fazla alin yada 2,3kat attik cabuk soyuldu pek kapamadi ic kisimlari ama urun gayet guzel resimler gece eklerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)