anlaşıldı bu piano black gelmeyecek folyo siparişini vereyim en iyisi bensonra sökerken de arabanın her tarafı yapışkan olsun
anlaşıldı bu piano black gelmeyecek folyo siparişini vereyim en iyisi bensonra sökerken de arabanın her tarafı yapışkan olsun
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
aşağıdaki numaradan ulaşabilirsin,sitede böyle bir numara vermişler
yalnız ben aradım arkadaşı geçen ay,ürün yok elimde isterseniz getirirz dedi siz ne için istiyorsunuz diye sordu.jant için diyince,janta tavsiye etmiyoruz hocam yeaaaaaaa die bir cevap alınca aramadım da gitmedim de bir daha. aşağıdan arayıp ulaşabilirsin sende
Can Hergüner
FAST CARE oto mini onarım
Adres: Cevizlidere Mah. 1222. Cad. 1204. Sok. 2/B Balgat – ANKARA
Tel : 0 (312) 473 73 83
http://www.techturkey.com/forum/deta...sti-dip-5.html
Janta nasıl tavsiye etmiyormuşuz? jant kampanyası diye özel bir kampanyamız dahi mevcut. Ürünün belki dünya üzerinde en çok uygulamasıda bu bölge için mevcut zaten.
Herhangi bir sıkıntı anında yönlendirme için lütfen bizlere ulaşınız. Artık Ankara'da ister uygulama istenirsede ürünü edinme anlamında birkaç nokta bulunmakta.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
@lucky Jackal hocam elimde malzeme yok ama malzemeyi temin edip jant kapı bacaher yere itina ile uygulama yapabiliriz.. Boom Garage ..
Kampanya olduğunu biliyorum,sitede uygulayan pek çok arkadaş var onuda biliyorum,hatta piano black gelirse ilk alacak kişi benim,bu ürün jantta işe yaramıyor bayiisi öyle diyor demek istemedim.Aradığım yerden aldığım cevabı yazdım sadece, bayii diye buralara numarası yazılan firma ile görüşün bence ya ürünün jantta iyi sonuç verdiğini bilmiyorlar veya ellerinde nasıl olsa ürün yok uğraşmak istemediler onu ben bilemem. Ayrıca bence bayilik anlaşması yaptığınız yerleri web sitenize ekleyin veya buraya yazın, daha kolay olur insanların ulaşması.
son günlerin hit sorusunu da sorayım hazır sizi bulmuşkenpiano black' den haber var mı?
Arkadaşlar piano black çift komponentli bir ürün. Yani kısacası siyahı uyguluyoruz, ardındanda extra bir parlatıcı uygulanmakta. Ürün deneme süresinde hala. Emin olamadan satış kısmına geçemediğimiz için sizlere sunmuyorduk. Nasipse bu hafta itibari ile bu konuyuda çözüme kavuşturucaz.
Bayiliklerimiz 2013 gibi yayımlanacak, o döneme kadar firmalara iskontolu satışımız sürüyor. Bu nedenle sitemizde 2013 e dek yayım yapamıyoruz. Hem bu sayede hatta geri dönüşler ile kimlerle çalışılması gerektiğinide öğrenmiş olduk. Jant tarzı uygulamaları boom garaj, GMG garaj, Genel otomotiv gibi yerlerdede yaptırabilirsiniz Ankara için.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ilgincbirsey.com dan aldım ben de siyah ve şeffaf. hadi hayırlısı bakalım. iç aksamlara, kapı kollarına, direksiyon kapaklarına falan bi saldırayım. olayı kaptıktan sonra estoril m3'e bi beyaz dayayabilirim![]()
M. The most powerful letter in the world.
Estorilin beyaza çevrilmesine içim razı olmayacağı için sanırım satılmaması için elimden geleni yaparım.
ahaha. abi çevirir miyim yahu. eve çıkartacam neredeyse çizilmesin diye. sırf estoril için dükkan kiralıyorum kapalıda dursun diye.
siyah plastidip ile direksiyondaki kapakları ve yere yakın olmasından dolayı yıpranmaya müsait olan lip ve splitterlara uygulayacam. şeffafı da kapı eşiklerine düşünüyorum. ayrıca siyah ile vites körüğünde deneme yapmayı düşünüyorum. deri üzerinde hiç denediniz mi?
M. The most powerful letter in the world.
belkı 30 takımı geckın jant yaptımmkımını paylastım kımını paylasmadım 100 lerce uygulama yaptım bırıde gelıp olmadı demedı hatta işi abartıp ev klımasını daha boayadım
yakında yatak odası dolabınıda boyucam
her yere uygulanıyo kafanızda soru işaretı kalmasın
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
dayanıklılık konusunda şüpheniz olmasın. eski aracımda 4 ay boyunca egzozlarım boyalı kaldı bu süre içinde 2 kez istanbul ankara arası git gel yaptım ve 200 üstü hızlarda gidip geldim bütün o ısınmaya soğumaya banamısın demedi. egzoz çürüdü plastidip kaldı namussuz![]()
Deri direksyon kaplamaları çok yapıldı. Yaada ben kendi aracımın iç kapısını kapladım komple plastidip. Yani kesinlikle çıkmaz.
Yalnız özellikle belirtiyorum. Plastidipin çıkmaması için sizin parçayı gerçek anlamda kaplamanız, yani plastidiptenm görünmez hale getirmeniz gerekirki, plastidip sizin kenarından yakalayabileceğiniz birşey olmasın. Folyoda bile kenar kalsa kalkma yapar, buda doğal olarak kenarından sorlarsanız kalkar. Bu nedenle kenar bırakmayın, ömürsüz olur resmen malzeme.
Tarkan merabalar jant kampanyalı mat siyahtan aldım elime ulaştı.
Bununla flok kaplı e30 torpidosunu kaplamayı düşünüyorum flok tüylü bir yapıda oldugundan tutmama gibi bir olasılık olurmu?
/// Swap 30
Valla zor soru. Dene olmazsa yenisini göndereyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)