"piano black"
"piano black"
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Benin boyamayı düşündügüm göğüs düz deri halinde degil sıkıntım orda zaten flok kaplı yüzeyi mühim olan flokta sıkıntı yapmaması plastidipin...
/// Swap 30
buna çok sevindim. Ben vites körüğünde denemeyi düşünüyorum asıl olarak. körük bol duran ve sürekli hareket halinde olan bir bölge olduğu için ömrü kısa olabilir mi acaba diye düşünmüştüm.
Bunun dışında, sizden aldığım ürünün kargosu elime ulaştı. Fakat ben bunu tek seferde bitirmeli miyim? Tüp içerisinde gelen 2 adet 350ml siyahlardan söz ediyorum. Yani temizleyip öyle mi bekletmek gerekir kalanını. Nasıl bir yol izleyeyim?
Aydınlatırsanız çok sevinirim.
M. The most powerful letter in the world.
Hayır defalarca kullanabilirsiniz
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
içerisinde çıkan kağıtta temizlenmesi gerektiği yazıyor. Farklı bir hazneden tiner püskürtülmesi önerilmiş. Sprey gun için söylüyorum bunu. Aynı işlemi methanol ile yapsam sorun olmaz sanırım.
M. The most powerful letter in the world.
Plastidip malesef Flok yüzeyde zerre işe yaramıyor
FLOK kaplamayı düşünenler bence bu sevdadadn vaz geçsin dolu dolu üç kat attım ama imkansız kapaması neyse tecrübe etmiş olduk![]()
/// Swap 30
Preval jant kampanyanızı neden sonlandırdınız. almayı planlıyordum
edit: şimdi farkettim sonlandırmamışsınız![]()
peki jantları kaplamak için araçtan sökmek gerekiyor mu ve bir soru daha bu parlatıcıyı hemen plasti dipten sonra uygulayabiliyor muyuz yoksa belli bir süre tam kurumasını beklemek gerekiyor mu 6-12-24 saaat vs.
artık piano black gelse de gelmese de bi önemi yok benim için istemeyerek te olsa folyo siparişini verdim :/
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
peki belli başlı bölgeye çürümesine karşı sıksak. engel olurmuyuz acaba su almasına vs ?
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Plastidip her türlü sıvı, asit ve baza karşı tam izolasyon sağlar
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Evet parlaklığı artırıcı etkisi var. Binalarda dahi bu denemeyi yaptık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)