Sarp'ın üzerinde deri ve vinil içindir yazıyor![]()
http://cdn.positive.com.tr/mormani/_...-500-ml-09.jpg
Dediğiniz Carpex linkteki ise bence Endurance den daha dayanıklı ve ilk sıktığımda daha parlak ama ben bol bol sıkıyorum ondan olabilir ama kalıcı baya.Koliyle alınabilir yedekli bulunduruyorum hep![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Ben bazen ara sıra gliserin kullanıyorum ufak galon gibi bı şeydi fiyatı 30 lira bı şeydi jel gibi bı şey 3 sise cikiyo camsil şişesi baya bı islak görünüm yapiyo eczanelerde bulabilirsiniz
C R M performance
unutmamış ya
Sarp'ı mı ? Pede bir nohut tanesi kadar koyup lastiğe hepsini yedirerek. (kullanmadım ama jel olduğundan böyle uygulanması lazım)
Gliserin, kapı fitillerinde güzel iş yapar, eski haline getirir. Ama fazlasını mf bezle silmek lazımdır![]()
Lastik Parlatıcı fiyat uygun geldi nasıldır acaba deneyen varmı
güzel paylaşım bir kere sonax aldım denemek için çok çabuk bitiyor faş fuş birde istediğim gibi kalıcı parlaklık yok bidahada almadım şimdi piyasada satılan beyaz sütlerden alıyorum matlaştıktan sonra süngerle bi güncelliyom 2 hafta gidiyor![]()
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)