User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Jant temizleme,arac ici temizleme spreyleri hakkinda

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki bu atas vinet yada apc yi ankarada nerden buluruz?
    Ankara'yı bilmemde erdem boya veya direkt atas'tan sipariş geçersiniz, onlar sapa sağlam Ankara'ya kargolarlar.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben jant temizleyici olarak arexons kullanıyorum (turuncu renk) gayet güzel temizliyor jantı,balata tozlarından eser kalmıyor

edit : kendimi reklamcı gibi hissettim..
    tabi ya ...

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben jant temizleyici olarak arexons kullanıyorum (turuncu renk) gayet güzel temizliyor jantı,balata tozlarından eser kalmıyor

edit : kendimi reklamcı gibi hissettim..
    Güzel üründür, yanlış hatırlamıyorsam o da acid free bir ürün yani asit içermiyor. Jantlarda güvenle kullanılabilen bir ürün. Fiyatı da makul. (öyle reklam olmaz böyle olur)

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel üründür, yanlış hatırlamıyorsam o da acid free bir ürün yani asit içermiyor. Jantlarda güvenle kullanılabilen bir ürün. Fiyatı da makul. (öyle reklam olmaz böyle olur)
    abi sen onay verdiysen sıkıntı yok o ürünü kullanmaya devam
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhabalar.
    ben aracımın iç trimleri için autoglym vrc kullanıyorum koltuk vs. kumaş döşemeler için şuan bişey kullanmıyorum.
    dış trimlerde autoglym pc(39b) kullanıyorum çok memnunum. hızlı cila için şuan meguiars uqw kullanıyorum bitince de atas hydorep almıştım kullanan çok onu kullanıp deniycem ama meguiars uqw den vazgeçemem sanırım.
    jant temizleyici için sonax jant temizleyici kullanıyorum sonrasında da fk1000p ile bitiriyorum.

şuanki kullandığım ürünlerden çok memnunum bi tek iç trimlerde kullandığım autoglym vrc 'yi göğüslükte artık kullanmıycam çok parlaklık veriyor daha mat'sı antistatik 404 alıcam yakında..
    Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur .

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar.
    ben aracımın iç trimleri için autoglym vrc kullanıyorum koltuk vs. kumaş döşemeler için şuan bişey kullanmıyorum.
    dış trimlerde autoglym pc(39b) kullanıyorum çok memnunum. hızlı cila için şuan meguiars uqw kullanıyorum bitince de atas hydorep almıştım kullanan çok onu kullanıp deniycem ama meguiars uqw den vazgeçemem sanırım.
    jant temizleyici için sonax jant temizleyici kullanıyorum sonrasında da fk1000p ile bitiriyorum.

şuanki kullandığım ürünlerden çok memnunum bi tek iç trimlerde kullandığım autoglym vrc 'yi göğüslükte artık kullanmıycam çok parlaklık veriyor daha mat'sı antistatik 404 alıcam yakında..
    Kullandığınız ürünler gayet güzel forumları takip ediyorsunuz herhalde, VRC dış plastiklerde kullanabilirsiniz, 404 hangi ürün bilmiyorum ( 303 Aerospace olabilir mi ?) 303 çok güzel tavsiye ederim. Atas hydrorep te tek başına güzel bir ürün ancak biraz fazla etkili bir ürün araçta wax varsa bir kaç kullanımda etkisini yitiriyor.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu cilaya donmus ayri konu vardi sanki.linkteki iki urunude kullaniyorum is goruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Blackbird Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kullandığınız ürünler gayet güzel forumları takip ediyorsunuz herhalde, VRC dış plastiklerde kullanabilirsiniz, 404 hangi ürün bilmiyorum ( 303 Aerospace olabilir mi ?) 303 çok güzel tavsiye ederim. Atas hydrorep te tek başına güzel bir ürün ancak biraz fazla etkili bir ürün araçta wax varsa bir kaç kullanımda etkisini yitiriyor.

evet evet aerospace 303 demek istemiştim düzeltme için teşekkür ederim, detailingturkey'i takip ediyorum sizde oradasınız . dış plastiklerde 39b'den başkasını tanımam
    Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur .

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sonax'in bir kutu icinde satilan spreyini kullaniyorum jantlar icin. Fiyati 30tl civari olsa gerek Bauhaus'ta. Cok memnunum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)