clio yu sık sık görüyorum sahibi her gördüğümdede sağolsun vuruyo kırbacı. maşallah.![]()
öncelikle tekrar tşkler herkese.
evet aktif hava filtresinin üstünde sanırım. o aracı tanımayanlar için söyliyeyim. veli orjinal kaputu mundar etmedi. orjinali evinde duruyormuş. başka kaput alıp onu kesmiş. orjinalini saklıyor.
eyw abi sağol seninkilerde çok güzel. yakışmıcak sandıydım benimki siyah diye ama yakıştı sevindim.
evy çok sağol.
eyw sağol. bahoyu yakında zamanda pandiklicem
eee boşuna almadı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
maşallah ayna ayna...
Maşallah kanka jantlar çok yakışmış hey gidi ilk attığımız pastayı hatırlıyorum da o günden bu yana dağlar var arabada![]()
Maşallah araçlara. Clio'yu İ.B.B Akvaryum otoparkıdna görmüştüm. Güzel duruyordu. Ama siyah jant çok boğuyor. Birde o kaliper kapakları olmamış.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yky rs i bnde üsküdarda görmüstüm bi kere.Yanılmıyosam cufluyodu bileMaşallah ikisinede
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Maşallah fena olmuşlar..
Roll yapsanızda Aytuğ spikerlik yapsa , valla adamın spikerliğini özledim.![]()
^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)