Epoca harbiden iyimis cok pratik
Epoca harbiden iyimis cok pratik
if it ain't BOEING..I'm not going..!
işte o deterjan türevi kimyasal her ne içeriyiyorsa ovmadan kiri çıkarması için güçlü bir kimyasal içermesi lazım. ki zamanla plastik aksamlarda solmalara sebebiyet veriyordur. Ha bu sanayi işi olur 1 senede eskir kaliteli bir marka olur 3 senede soldurur. ama mukahhak soldurur bence. Onun yerine bol köpüklü temiz süngerle yıkansa araba daha iyi olmaz mı? Bu seferde araba çizilir diyeceksiniz![]()
Tamam abi saolasın yinede. Şimdi bi video izledim de denildiği gibi bi kapıyı adam gibi köpükle kaplayamadan pompalamak gerekiyor. Eğer pompalama sorunu çözülürse tüm araba için daha pratik olur
foam lance evo x - YouTube
Buda fena değilmiş![]()
Fena değil ne kelime mükemmel gönül ister böyle foam lance olsun basınçlı yıkama makinesi olsun ama maddi durumlar el vermeyince alternatiflere yöneliyo insan![]()
ben daha yeni yaptım içindeki ince hortuma 2.3 delik açın ama bu okadar çok köpük yapmasını beklemeyin en güzel yöntem camsil şişesindeki ucundaki metal telli olanı kesin sonra tükenmez kalemlerde parmagımızla bastırrdıgımız plastık yumusak olanı cıkartıp ucuna japonla camsıl fıltresını yapıstıryoruz alın sıze kopuk ben yenı yaptım resmını ceker koyarım
içinde olan şuan 5 tllik cilalı oto şampuanı meguiars veya daha kaliteli şampuan köpük derecesi süper olabilirince hortumu aşağıdan yukarı doğru 2.3 delik açıyoruz tek taraflı diğer tarafı delmemeye çalışın
bu kopuk yapan kısım kalem lastiğini camsil ucundakini yapıştıryoruz hava kaçırmasın yanlardan japonu iyi sürün
ucunu kısa yapın uzun yaparsanız tazikli ve köpük şeklinde vermiyo
![]()
güzel çekemedim ama buda duvardaki köük hem tazikli hem köpüryo jant motor için çok iyi bu yöntem benim baya işime yaradı camsil şişesinden bıkmıştım
buarada sadece hortumu delipte köpürmesini beklemeyin denedim olmuyo deneyen arkadaşlarda aynı şekilde yorum atmış zaten bu halde siyah aracımın kaportasında bembeyaz hale getiryo sıktığımda
Peki böyle (Mekanik Pompalı İlaçlama Pompası 5 Lt Hacim - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 80547344) birşey kullansak içine şampuan ve su koysak işimize yaramazmı ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Bahe Hidroforlar, Bahe - Sanalpazar.com < burdan bak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)