Sırta takılanlardan sahibindende satılıyodu ama köpük yapmak için ne kadar elverişli tartışılır hatta bi tane adam hazır yapıp ilan koymuştu
Sırta takılanlardan sahibindende satılıyodu ama köpük yapmak için ne kadar elverişli tartışılır hatta bi tane adam hazır yapıp ilan koymuştu
Bu ilaçlama zımbırtılarının içine koyduğumuz madde ne ? sadece fırçasız araç yıkama şampuanımı, yoksa onu suyla mı karıştırıyoruz ?
konusu açılmışken 400 liraya kadar alabılecegımız basınclı yıkama makınası tavsiye edebilcek varmı ? zaten arabaları yıkatmaya verdiğimiz aprayla kendıni kısa sürede amorti eder.
Basınçlı yıkama hakkında bilgim yok ama o köpük yapan aleti de basınçlı yıkama makinene göre alıyosun galiba onun için dikkat etmek gerek uyumluluk açısından
ben normal ilaçlama pompasıyla kullanıyorum gayet güzel köpükde oluyor, yalnız elinizin altında hortum yoksa uğraşmayın taşıma suyla akmıyor hep iz bırakıyor, kafamda 3 tane fıskiye motoru alıpda damacanaya takma fikri varen kralı basınc yetermi bilemem denemek lazım
damacanayı doldur indir aşağıya suda yeter
![]()
pompanın içine araç şampuanı koy biraz. yarıya kadarda nerdeyse su doldur ağzını kapat iyice çalkala. ondan sonra püskürt araca bildiğin köpük piskürtüyo. ama suyu iyi ayarlamak lazım. yoksa su fazla geldiği için yeterince püskürmüyo köpük
EZ Jet Water Cannon with 8 Built-In Spray Patterns - YouTube
Acaba derdimize çare olabilir mi ?
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
KARCHER FOAM LANCE 0,3 LT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50953790
bu aparat basınçlı su makinesinin ucunamı takılıyor.
sanki iş şampuanda bitiyor gibi.burda bazı benzinliklerde makineler var hiç köpürmüyor desem yeridir.
mesela orta halli bir basınçlı su makinası alıp ucuna böyle bir aparat taksak iş görürmü onu merak ettim.yani bunların ayrı bir makinasımı var ?
Herhangi bir basınçlı yıkama makinesi değil de foam lance e uygun bi basınçlı yıkama makinesi alman gerek.Onların da iş görebilcek seviyede olanları 140 tl civarıydı.Dediğim yerde yıkama makinesidir köpük aparatıdır şampuanıdır herşey var o setin içinde.Fiyatına ordan bakıp bütçenizi aşar mı aşmaz mı karar verirsiniz![]()
epoca distribütörü unison tec one foamer'dan getirmiş. Bende payıma düşen sayıda aldım. Kdv dahil 33 TL verdim. Yurt dışı satış fiyatıyla aynı oldu.
Halen biraz tuzlu sayılsada bu sabah ofise giderken benzincide denedim, ilk denemede şampuan fazla kaçınca garibim traş köpüğü gibi attı köpüğü, sonra az şampuan çok su karışımı yaptım, istediğim gibi perde şeklinde ve aynı videodaki gibi köpük yaptı, zuzu terzemiz oldu
Adamlar şaşırdı, ne la bu pompalıyor sıkıyor her yer köpük içinde, ver la ver bende sıkacam diye sıraya girdiler, pompa elden ele geçti![]()
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)