imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
Kime kısmet oldu halen bilmiyorum ama Gökhan'ın da dediği gibi pazar hızla nanoya doğru gidiyor, çok da değişik ve güzel ürünler çıkıyor ve çıktı.
Amerikalı vatandaşlar ne yazıkki nanoya daha yönelmediler, her ay araca birşey sürüp, sevip okşamayı seviyorlar.
Bu işin matematiği ne yazıkki düşünüldüğü gibi de tutmuyor, şimdi bakıyorumda bakkal dükkanı açar gibi canı sıkılan distribütör olmaya çabalıyor. Ben anlatmaktan sıkıldım millet dinlemekten sıkılmadı, olmuyor ve yakın geçmişte de kapanan çok yer olduğunu gördük.
Türkiye'de zihniyet şöyle, benzini al ve aracını benzin istasyonunda ücretsiz yıkat ve devam et. Türk milleti zamlara gıkını çıkartmaz, gider hem develete hem kendine otomobil alır ama ne hikmetse aracına bakmayı sevmez. Aracına ben ve benim gibi çok özenerek bakan sayısı aha bu forumda bile taş çatlasa 5 kişiyi geçmez. Hal böyle oluncada adamlara ne anlatacaksında ne ürün satacaksın.
Detailing university'den eğitim aldılarsa ne mutlu ama bu işler sırf milletin otomobiline çizik gidermekle olmuyor. Çünkü flow chart yine başa dönüyor, otomobili alırken çok mu para verdin ha evet öyleyse boşuna çizik giderme için minimum 400TL domalma.
Niye, yahu çizik gidermek nedir ki, ben baktım forumlarda görüyorum şıp diye oluyormuş. Haaa tabi oluyor, Cem Yılmaz'ın dediği gibi yumurtayı kırıyorsun sürmüyorsun bile...
O dükkandan gördüğüm kadarıyla yıkama yapmak çok zor anca işte çizik giderme yapılır, senede kaç kişi gelirse artık.
Özetle, anlaşılmayan nokta şu, yahu kardeşim bu ekmek değil ki illede alınsın yensin yemeğe banılsın. Anca işte meraklıysan, otomobiline çok özen gösteriyorsan oraya uğrarsın. Bu forumdan ben dahil o dükkana birçok kişi uğrar ama sanmıyorum ki herkes ürün alır.
Neyse, hayırlı olsun, umarım acı gerçeklerle yüzyüze gelmezler sırf bu dükkandan para kazanılacağını düşünmüyorlardır ve umarım neyse meslekleri onu da icra ediyorlardır. Haklı çıkmaktanda nefret ederim ve umarım bu defa haklı çıkmam.