User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
163 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Chemical Guys Buharli araç yikama

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buharin sicakligindan zarar gelecegini sanmiyorum

bugun yetisebilseydim gelmek istiyordum ama yetisemedim, meraktayim bir ara ugrayacagim insallah

ama halen o silme mevzusuna takildim ben, buhar olayi cok iyi tertemiz boyaya hic dokunmadan temizlicez diye umarken bezle her turlu cizeriz yine ya

arabada nano falan olsa su buhari aksa gitse mesela, buharla tum lekeleri kaydirip dokunmadan temizleyemez miyiz?

Kubi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buharin sicakligindan zarar gelecegini sanmiyorum

bugun yetisebilseydim gelmek istiyordum ama yetisemedim, meraktayim bir ara ugrayacagim insallah

ama halen o silme mevzusuna takildim ben, buhar olayi cok iyi tertemiz boyaya hic dokunmadan temizlicez diye umarken bezle her turlu cizeriz yine ya

arabada nano falan olsa su buhari aksa gitse mesela, buharla tum lekeleri kaydirip dokunmadan temizleyemez miyiz?
    Dokunmadan temizlenmiyor bro , buhar olduğu için üzerinde illa çok azda olsa su birikiyor

Ben siyah araba yıkattım ( kaputu kapanmayan fiesta desem orada olanlar hatırlar ) çizik adına birşey görmedim aksine arabının üzerindeki sürtmeden dolayı olan çizikleri dahi aldı . Arabanın üzerinde ağaç altında durmasından dolayı reçine olmuştu onlarıda ciddi ölçüde aldı .

Gözüme çarpan tek eksi yanı bütün arabayı tek bir bezle silmeleri onun dışında gözüme takılan başka birşey olmadı .

Soru: Buhar ile yıkama , uzun vadede boyaya cilaya vb. nokta(lara) zarar verir mi
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam adam uzunda sen niye gerizekalısın

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende bugün uğradım cila falan almak için.. buhar makinasının tabancasını kurcalarken elimi yaktım çok sıcak buhar ama boyaya zarar vermediğini söylediler bayağı eğlenceli bi makinaya benziyo

tabi şahsi fikrim tek bezle araba temizlemeye çalışırsan arabada kirliyse çizilir arabanın boyası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende bugün uğradım cila falan almak için.. buhar makinasının tabancasını kurcalarken elimi yaktım çok sıcak buhar ama boyaya zarar vermediğini söylediler bayağı eğlenceli bi makinaya benziyo

tabi şahsi fikrim tek bezle araba temizlemeye çalışırsan arabada kirliyse çizilir arabanın boyası
    sen bundanda alır eve koyarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sen bundanda alır eve koyarsın

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben iki aracimida goturdum birini toz.tutmayan cila ile sildirdim..x5ide buharla yikattim..sonuc ikisindede muhtesem.kesinlikle tavsiye ederim..sahipleride cok efendi insanlar..

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim aklım hala susuz sabunsuz yıkamayı almıyor çok gerici hissediyorum kendimi
    Bende aynı kafadayım, susuz yıkama veya buharlı yıkamada illaki mikrofiber bez gövdeye deyiyor, illaki o boyaz çizilecek, kaçarı yok. Bu buharlı temizlemeyi ben anca iç mekanda, motorda ve davlumbaz içinde kullanırım.

Ya birde dikkatimi çekti, videolarda o tabancayı çok yakın tutuyorlar.

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Jeep le gelen sizdiniz sanirim , adamin gozune buhar tutulur mu usta
    Charged & Supercharged

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

çizik adına birşey görmedim aksine arabının üzerindeki sürtmeden dolayı olan çizikleri dahi aldı . Arabanın üzerinde ağaç altında durmasından dolayı reçine olmuştu onlarıda ciddi ölçüde aldı .
    yok o ilk asamada belli olacak bir sey olmaz zaten anahtar gibi cizmez zaten illa ki, 2-3 yikama sonra bez cizikleri gorunmeye baslar genelde

kotulemek icin demiyorum sadece bilmek amacli sorusturuyorum

normal yikamadaki sunger+kurulamadaki bezlerin cizeceginden daha az cizer heralde

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok o ilk asamada belli olacak bir sey olmaz zaten anahtar gibi cizmez zaten illa ki, 2-3 yikama sonra bez cizikleri gorunmeye baslar genelde

kotulemek icin demiyorum sadece bilmek amacli sorusturuyorum

normal yikamadaki sunger+kurulamadaki bezlerin cizeceginden daha az cizer heralde
    tarık oncelıkle sunu soylıyım basınclı olan her sey yuzeydekı tozu ıttıgı ıcın cızık olusturur kı kurulama kısmındakı bezınde cızık yapmasının temel sebebı budur.yanı yuzeydekı tozlar basınclı su yardımıyla ıtılerek temızlenmeye calısıldıgı ıcın ılk asamada tozlar gormesekte boyaya ınce cızıkler olusturur kı yıkamayla cıkmayan toz kır vb gıbı seylerde bez yardımıyla kurulanırken bır kez daha cızılır bnm mantıgıma gore buharlı temızlık basınc ve su kullanıyor ama avantajı sıcaklıkla beraber kırı yumusatması olsa gerek yanı . arabayı cızmeden yıkamak mumkun deıl tek mumkun olan daha az cızmektır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hımm ee güzel, benim 40 TL'ye sattığım new look trim gel olmuş 50 TL, 13 TL'ye sattığım miracle dryer olmuş 50 TL.
    40 TL dediğim new look trim gel'in fiyatına çok diyerek 50 TL verip new look trim gel alanlara da saygı duyuyorum.

V32 serinin en agresif ürünü, V32-V34-V36-V38 şeklinde en ağır aşındırıcıdan en az aşındırıcıya (final) doğru rakamlar büyür.

V32 geride hare bırakır ki fotoğraftanda gördüğüm kadarıyla bırakmış. Bunu gidermek için hex logic padlerle V38'e kadar gitmek lazım.

Tavsiyem, V32 gibi ağır aşındırıcı kullanmadan önce mutlaka ve özellikle eski bir araçta boya kalınlığı ölçülmelidir. V32 sonrası kalan hareleri dairesel çizik gibi görüp defalarca aynı noktaya sakın V32 uygulamaya kalkışmayın, telafisi pahallı olabilir.

V32 kaç paraymış ?
    Şampuanlar kaç para?

Mail attım şöyle cevap geldi,
    Temeniniz icin tesekkurler, ayrica, urunler ile ilgili olarak, yakinda web sayfamiz hizmete girecektir, sorularinizin cevaplari ve daha fazlasina ulasma sansiniz olacaktir.

Ilginize tesekkurler,

Kerim Zorluogullari

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hımm ee güzel, benim 40 TL'ye sattığım new look trim gel olmuş 50 TL, 13 TL'ye sattığım miracle dryer olmuş 50 TL.
    40 TL dediğim new look trim gel'in fiyatına çok diyerek 50 TL verip new look trim gel alanlara da saygı duyuyorum.

V32 serinin en agresif ürünü, V32-V34-V36-V38 şeklinde en ağır aşındırıcıdan en az aşındırıcıya (final) doğru rakamlar büyür.

V32 geride hare bırakır ki fotoğraftanda gördüğüm kadarıyla bırakmış. Bunu gidermek için hex logic padlerle V38'e kadar gitmek lazım.

Tavsiyem, V32 gibi ağır aşındırıcı kullanmadan önce mutlaka ve özellikle eski bir araçta boya kalınlığı ölçülmelidir. V32 sonrası kalan hareleri dairesel çizik gibi görüp defalarca aynı noktaya sakın V32 uygulamaya kalkışmayın, telafisi pahallı olabilir.

V32 kaç paraymış ?
    Şampuanlar kaç para?

chgyi senle tanıdım yine senden devam etmek gönülden temennim

hafta sonu e46ya çizik giderici+glaze yaptım çok güzeldi çok beğendim
    körler sağırlar

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

V32 kaç paraymış ?
    Şampuanlar kaç para?

hakan o bezi nasil o fiyata sattin aklim almiyor. ingiltere fiyatlarina bakiyorum 40 kusur ediyor.

Asil aklimin almadigi o bezi ben nedrn alamadim berbat durumdaki suzuki boyasina 32 + 38 suprr oldu. degisik boyalarda degisik sonuclar almak muhtemel.

473 ml pastalar 60 tl dediler , bence etmez. 1 litre virtus 427 60 tl. super urun, hayatta cg almam.
    Built to fall....

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    CG açılana kadar bir çok yerde buharla yıkama vardı, piyasada ki buharla yıkayanalrdan farkı var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CG açılana kadar bir çok yerde buharla yıkama vardı, piyasada ki buharla yıkayanalrdan farkı var mı?
    makina belki biraz daha iyi. Ben sahsen arabami buharla yikatmam icime sinmedi duzgun is yapsalar da. Ama gozumun onunde kuslarin *** yagdirdigi bir arabanin uzerinden onlari o kadar duzgun cikardi ki, o tarz seyler olursa buharla cikarttiririm

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara olsa bende gıderdim

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben aracimi dun temizlettim , siyah renk sonuclarini pc den girince yazicam , cg deyim zaten suanda
    Livestrong

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aracimi dun temizlettim , siyah renk sonuclarini pc den girince yazicam , cg deyim zaten suanda
    hadi ya,saat 7 oldu kapamışlardır diye eve geçtim direk bilsem gelirdim

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jackie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jeep le gelen sizdiniz sanirim , adamin gozune buhar tutulur mu usta
    evet ben gelmistim jeeple elim yaninca yanlislikla bastim tetige bi su cikti tabancadan azda olsa ama nereye gitti gormemistim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)