Sağolasın

, varolasın

, ben elimi ayağımı çektim, ama ürünleri ezbere biliyorum dileyene yardımcı olurum. (elimde çok çok az pasta kaldı ama satıp satmamakta kararsızım)
Ozan, giriş fiyatlarını yazmayayımda arkadaşların işleri bozulmasın. Ben bezlerde sürümden kazandım, satılmaz diye düşündüklerim çok çabuk bitmişti, satılır dedikleriminde çok az kısmı elimde kaldı.
Ben aynı pastaları 40 TL'ye satıyordum ki zar zor sattım ve halende elimde çok çok az pasta kaldı ama satıp satmamakta kararsızım.
Bana 40 TL fazla diye burun kıvıran arkadaşlar gidip dükkandan 60TL'ye aynı ürünü alırsa... neyse işte birşey söylemeyeyim, ama aklımdan geçen az çok anlaşılmıştır umarım.
Şimdi bana kimse yazmasın onlar ardiye, gümrük vergisi, kargo, kimyasal test, hede höde ödedi diye. Ben aynı ürünleri getirdiğimde yer altından kazıyla mı çıkardım. Diyeceksiniz sen getirdiğinden beri 2 sene geçti değişti fiyatlar kur zıpladı bilmem ne oldu. Bu arkadaşlar distribütörse, o gün benim getirdiğim giriş fiyatlarından çok daha uyguna ürünleri aldılar. Çünkü ben dealer'dım. Düşün ben uyguna almıştım, onlar hayli uyguna almıştır. Neyse, getiren ve alan arkadaşların haklarında hayırlısı olsun.
Bu arada, buharlı yıkama yeni birşey değil, seneler önce evlerin önünde park halindeki araçlara bu hizmeti yapıyorları, ne oldu o kişilere, puf.
Fırça çizer, sünger çizer, kirlere pH dengeli şampuanla ön yıkama yapmadan bezle dalarsan boya yine çizilir. Çizilmedi diyen arkadaşlara led'li fenerle çizikleri gösteririm, ama sonra da üzülmesinler, çizildi boya diye dizlerini dövmesinler.
Ayrıca bilmem kaç derecede çıkan buharı araç boyasının dibine kadar sokmanın mantığı nedir ki, daha iyi zarar versin diye mi. O cihazların kullanım kitapçıklarında önce göze az batan yerde deneyin diye yazar, yakın tutmayın diye de ibareler vardır; videolarda adam resmen saca kadar tabancanın ucunu sokmuş.
Hatırlatmak isterim, Türk zihniyetinin temelinde birşey olmaz mantığı yatar, size ne diyecekler tabiki birşey olmaz. Var mı bunun garantisi, tabiki yok.
P.S : Çizikleri görebilmek veya görememek tamamen ışığa ve açıya bağlıdır. Videolarda bir diğer dikkat çekmek istediğim nokta ise; adamın bez üzerindeki etiketi sökmediğidir. O size basit gözüken ve yıkama talimatının olduğu etiket öyle güzel boyayı çizer ki, hani buharla çizilmez ise o etiketle ben garanti veririrm çok şahane boya çizilir çünkü o etiket bezin kumaşından farklıdır.