arabaya yasananıda yere düşürse bu cilalar keşke![]()
Adamlarla hiç görüşmedim ama web adresleri bu, illaki orta yolu bulup TR'ye gönderim yaparlar diye düşünüyorum.
::::: POMPONAZZI Glass Coating ? ,, ü? ::::
, Avi ufaktan bana ayar oldu zaten
, hele bir göndermesin yeni ürünü direkt neyi nereden kopyalamış aynen afişe ederim
![]()
![]()
peki benzer ürün ne kullanabilirim rahat bulabileceğim hatta mümkünse türkiyede bulabileceğim,hazır bilen birini bulmuşken soriyim![]()
Valla en kolay Aquartz'ı bulabilirsiniz halen satıyorsa Blackbird nickli arkadaşımızdan temin edebilirsiniz.
Onun dışında kolay uygulanabilir olması açısından şimdilik gtechniq, cquartz, wolf's chemicals ve nanolex tavsiye ederim.
Ama yukarıda saydığım markaların ürünlerini ancak aşağıdaki adreslerden temin edebilirsiniz.
www.gtechniq.com
Car Pro Professional Car Coatings
Home - Wolf's Chemicals
Nanolex Autopflege | nanolex
dış ticaretimizde koreli var
yakında gidiyor kore ye dönüşü çok uzun değil
sipariş vericem paylaşırım sizlerle
Geçtiğimiz haftalarda mail atmıştım bunlara ama dönüş yapmadılar..
Sanırım şu an bunun gibi sonuç verip en kalıcı olanı Opti-Coat 2.0.. Henüz deneyemedim ama en kısa sürede deneyeceğim.
Bu arada şu gif'i merak ettim neymiş ki bu kadar tırsmış Avi?
Haha Hakan Avi i cok feci avladiO urunde cikmadi zaten
Opticoat ile ilgili okudugum yorumlar(Bizzat test etmedim) Su lekeleri kalmasi disinda cok iyi.
Berkay ben bu adamlara mail atali 6 ay olduMail attigim baska bir japon firmasi daha oldu 6 ay sonra whatsapp dan yazdi lutfen mail atin falan.. Mail attim yine geri donus olmadi deli bunlar yemin ediyorum. Isin enteresani telefon numaram yoktu adamlarda
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)