Bu üründen traş köpüğü üretsinler yok satar...
cok bomba birseye benziyor ama su tarz yorumlari cok gordugum icin bundan vazgecmistim
Hi All,
WARNING !!!
pompo... is silica dioxide treatment, the idea is good, but the product is non stayble at all! ! !, application very tricky and can harm the body paint which only compounding can remove it,and when it does work , it doesnt last really more then 6 months.
its two liquids mixture , and need to use in 1 hour, the bottle itself if it kept more then 2 months , Explode!!! .. BE CAREFULL !!!! , i have video to prove it if anyone interested.
the camilion product doesnt exist realy, its a chemical which with UV rays change its character ,and change its color.
and i think its against the law in some countries also.
puhhahaah bomba olmuş yaa sinek kaydıyalnız sağlam cila yapıldığında arabaya oturmaya çalışan birinin kayarak arabayı kot pantolonunun demirleriyle daha ağır çizdiği kaydedilmiştir bilginiz olsun
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Dur tahmin edeyim bu yazıyı muhtemelen bu adamlarla biraz zıtlaşan Avi yazmıştır(Bir ihtimalde Tayland'lı ya da Malezyalı bir herif var o da yazmış olabilir)
Silica dioxide olabilir, içeriğini ezbere bilmiyorum ama boyaya zarar vereceğini sanmıyorum. İkili karışım sonucunda ve uzun süre bekleme neticesinde şişenin patlama riskide olabilir ama zaten uygulama yapmayacaksan ne diye durduk yere iki ürünü karıştırıp bekletirsin ki
Bu arada Avi (cquartz) yeni bir ürün çıkartacak, DW'de teaser niyetinde bir gif koymuş, tahmin edin ürün ne diye yazınca özelden o gif'i bulduğu web sitesine kadar herşeyi deşifre edince DW'de afişe etme lütfen dedi, sus payı olarak çıkartacağı yeni üründen gönderecek![]()
(O arada) Ne oldu ürünler geldiler mi ? Bak yakında lastik değişimi bahanesiyle jantları ve davlumbazları temizleyip cilalayacağım, nano jant cilası geldiyse seve seve dener yoruları paylaşırım![]()
İçeriği benzer bir ürün kullanmıştım, biraz internet efsanesi birazda markayı kötülemek olabilir, özetle boyaya birşey olmuyor, en kötü yanlış uygulamadan kaynaklı daha doğrusu geç silmekten kaynaklı buğulu bir görüntü çıkar ki zaten yazmış oraya tedaviside basit, pasta yapınca çıkıyor. Bu tip ürünler kille, silmeyle, şampuanla çıkmıyor, sadece pasta operasyonu ile çıkıyor![]()
Ölene kadar kalmıyor elbet belli bir süre sonra özelliğini yitirecektir, atıyorum 1 sene sonra yenilenmesi gerekebilir.
Ha tabi 10 yıl bile dayanabilen ürünler daha doğrusu karışımlar var ama son kullanıcıya verilmiyor, pro uygulama yapılması gerekiyor, fiyatlarıda çok uçuk.
6 ay bu parlaklık için çok iyi bi süre benim içinnerden bulabilirim bu ürünü ve kendim uygulayabilir miyim peki
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)