Böyle Zanaatkar Ustalar Görmek Harika Ya Kasap Ustalardan Sonra... ellerinize sağlık umarım yolum düşer bir gün istanbula çay içmeye
Böyle Zanaatkar Ustalar Görmek Harika Ya Kasap Ustalardan Sonra... ellerinize sağlık umarım yolum düşer bir gün istanbula çay içmeye
Selamlar babam whatsapp kullanmıyor malesef, ama telefonda görüşün birine yollattırır belki.
Teşekkürker
Çok teşekkürler sağolun
Çok teşekkürler
Vatani görevimi yerine getirmeye çalıştığım için fazla ilgilenemiyorum ama dükkanımızda işler devam ediyor yoğunlukla çok şükür0532 314 52 37 babamın telefonu ararsanız yardımcı olacaktır size.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Nick'ten hatırlarsın belki daha önce 1-2 arabamı getirdim, hiç haber vermeden arkadaşlarımı yönlendirdim herşey on numara oldu ama fiyatlarda artış mı var?
Kendi aracımı gönderdim ama ben babayla direk konuşmadım fakat fiyat biraz imkansız gibi geldi?
Acaba o hafta işler mi yoğundu başka yerde yaptırmadım henüz, ne diyorsun gidip direk kendim mi görüşeyim?
benim puntonunda sol arka çamurluğun üst kısmında normalde kapının olduğu yerde(araba tek kapı) çarpık var önceki sahibinden kalma. sanırım başka bir aracın açılan kapısı çarpmış.kaportacıda üstünkörü göçük aletiyle çekildi ama %20 si anca gitti. yazın istanbula gelme durumum var, fotolarını çekip yollasam ya da buraya yüklesem yapılıp yapılmayacağını + aşağı yukarı fiyat hakkında bilgi verme imkanınız var mı ?
hayırlı tezkereler bu arada..
///MPower
Babamda birebir görüşmeniz daha iyi olacaktır, şimdiye kadar kimseyi fiyat konusunda üzmemiştir kendisi hep yardımcı olmuştır. Fiyat artışı söz konusu değil çünkü sabit bir iş olmadığı için sabit fiyatı da bulunmuyor takdir edersiniz kiBen hatırlayamadım sizi kusuruma bakmayın
Askerde olmamda olsa gerek
Fotoğraftan yorum yapmak ve fiyat vermek aşırı zor oluyor. Çünkü çoğu zaman yanıltıyor insanı. Bende askerde olduğum için şuanda öyle foto göndeirlip gösterebilecek biri de yok malesefHaziranda döndüğümde ama tekrardan görüşebiliriz. Bir de mutlaka babama birine elletiğinizi söylemeyin elinizi sürmez yoksa
Çok teşekkür ederiz sağolun![]()
Açıkcası ben gitmediğim için bişey diyemedim, ustayıda seviyorum emek tipi işlem yapıyor ama araba değer kaybetmesin diye boyasız yapıyoruzişçilik artarsa neredeyse değer kaybına denk geliyor çamurluğu söküp saklarım sıfır takar isteyen gösteririm daha ucuza gelir gibi oldu
Ataşehirden kalkıpta abi neden fazla söyledin denmezhakkıdır, sormadan gitmek istemedim eğer, işler çok yetişemiyor dolar attı desen tmm boşuna gitmiyim diyecektim.
Ama msjı aldım ben babayı arayıp hangi gün en müsait zamanıysa yanına gider helaleşirim, 1 ayı geçti senle görüşmeden kimseye el sürdürmedim. Daha önce peugeot nissan filan götürmüştüm bu seferki tt.
Hayırlı teskereler.
şu konuya baktıkça arabayı biyere vurasım geliyo![]()
Biri arabanın arka çamurluğuna tıklamıştı.İstanbul ziyaretimde metin ustaya uğradım saolsun yine yaptı sanatını.Elleri dert görmesin![]()
Merhabalar, Aracın kapı üzerinde ufacık bir hasar var yanı çamurluk,tampon gibi arkadan ulaşmak için koltuğun iç tarafını sökmek gerekiyor acaba böyle bir işlem yapılabilir mi?
fotolar açılmıyor
Merhaba,
Bu göçük düzeltilebilir mi, maliyeti konusunda bilgi verebiliyor musunuz?
Teşekkürler
![]()
Onur
14' f30 316
Bizim araçta da kapıda bir çizik var ama biraz derin.Konu da bu ara sakinlik var yeni çalışmaları bekliyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)