App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu A4 ü ben götürdüm. Atölye bahçesinde dikkatsizlikten kaynaklı ufak bi kaza.. Müşterimizin hatasız aracı bu duruma gelince Araç sahibi ile beraber soluğu Ustamızın yanında aldık. Müşterimizin, başka usta yokmu taa geldik buralara demesine bekle ve gör cevabını verdim.
Allah razı olsun Dünya tatlısı bi insan.. Yaptığı iş de ortada zaten. Biz hasarı o kapıydı bu kapıydı aradık, en ufak bir nokta kalmamıştı..
Tavsiyem ustayı rahat bırakmanız, o içine sinecek şekilde bitirdiğinde sizi arıyor zaten..
Burdan Tekrar teşekkür ediyorum.. Yarın 2014 F10 ile yanınızdayız![]()
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Maşallah Allah çekicine zeval vermesin sağlığı sıhhati yerinde olsun. Zanaat sahibi insan sayısının her geçen gün azaldığı ülkemizde muhteşem bir yetenek.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
@Melih-Ö
A4 tamiri sırasında kapısı sökülerek mi yapıldı acaba
arkadaşlar ben kaputu düzeltilen siyah honda civic i buradaki ustalarımıza sordum , kaputun alt kısmını nasıl yapmışlar dediler , acaba herhangi bir fotoğrafınız varmı ilk ve son hali olarak
Mehmet abi açıklamış, kapı sökmeden yapıldı. Ama söküp yere alıp yaptıklarımızda oldu. Sonuçta iki eli var ustamızın yetişemediği yerler olabiliyor
Kaput kasasıyla birlikte düzeldi, ufak deliklerinden de özel bir teknikle damarları kırıldı. Tekrar söylüyoruz, bu kaput tamamen işin başlangıcı ve bitişi itibariyle olumlu giden bir işti. Kaput, panel ve ön çamurlukda düzeltildi o arabada. Bu işin son noktası bizim için buydu, bir daha gelse aynı şekilde yapabilirmiyiz o konuda açıkca şüpheliyiz. Yapmadığımız birşeyi de yaptık diye burada sunamayız kimseyi kandıramayız. Hala inanmayanlar varsa araç sahibinin telefonunu verebiliriz.
Metin ustalık 2 hasar yüzünden 3-4 parça boyandı. Öyleki bol cilalı olduğundan boyada hiç hasar yoktu; bildiğin löp göçük. Boyandığına mı yanarsın aytozu gri rengin tutmadığına mı. Yanlış anlaşılmasın Otokoç ve Autoking'te yapıldı işlemler. Bol kazançlar, bileğine sağlık babanın.
Bu ara facebook'ta görüyorum mode oldu bu iş resmen, herkes boyasız göçük düzeltme işi yapmaya başladı ama Metin usta tek
Vatani görevimi yapmak icin Artvindeyim malesef fazla ilgilenemiyorum özel mesaj atanlar olmuş, babamin telefonunu yaziyorum yardimci olursunuz telefon lazim olursa pek girmeye vakit bulamiyoruz cunku![]()
0532 314 52 37 Metin Usta
Herkese selamlar safak daha hazirana cok var![]()
Selam melih. Whatsaptan falan resm gonderip fiyat alma sansim varmidir.fiyat almak icin pendikten oraya gelmek zor acikcasi
Hayirli tezkereler...![]()
Hemen hemen tum resimlere baktim masallah nerdeyse sifir hatayla yapilmis boyle ustlar her sehire lazim mesala izmirde boyle bi usta yok bildigim kadariyla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)