App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu iki kokuyu bende tavsiye ederim.
Fakat bu aralar favorim WÜRTH - OCEAN kokusu
Okyanus kokularını sevmem ama bu koku gerçektenden çok hoşuma gitti 250 ml lik sprey olanından alıcam hafta sonu Würth bayisine gidip
Belki birde Vanilla kokusuna bakıcam Little Tree gibiyse ondan da bi 250 ml alırız![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
valla katılmıyorum,camlar kapalı klima açık şeklinde sigara içen biriyim.Şahsen minimum 5ay falan koktu(paket içeriği 3adet) benim aracımda ilk 1ay 3adet daha sonrasında 2 adet 3.ay 1ad vardı(dagıttım)
buble gum kullanıyodum+ olarak yemin billah ederim şuan halen aynı pket duruyo ve hala kokuyo belki 2sene geçti üstünden![]()
he ilk 3ay ilk gunku gıbı kokuyo,bildiğin arabaya yaklasmadan kokuyu alıyosun buluyosun arabayı.5.ay o kdr etkılı degıldı ama eminim 3lu kullansaydım gene 5ay giderdi..
sarı olarak vanilya limon ananas vs de var karışıklık olmasın
-----------------------
ben kokonat ve vanilya kullanıyorum arabada uzun süredir,hatta son zamanlarda her benzinlikte duruşumda 1tane alıyorum direk komple paketini açıp asıyorum,öyle gıdım gıdımda değil..Koku gitmiyo zatenKafalık arkasından genelde kokonatları sarkıtıyorum aynada yeni aldıgım asılı duruyo ,yan ceplerdede eski vanilyalar
mis gibide kokuyo
klima açık cam kapalı sigarada devam
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Golden State içinde ufak bir kullanım detayı olsun, aracı yatırıyorsanız benim gibi yani haftada belirli günler kullanıyorsanız üstünü kapatın aracı çektiğinizde. Bindiğiniz zaman camı açın ve kokuyu sonuna kadar açın ilk günkü gibi koku geliyor. Arabaya binenlerde gayet ne güzel kokuyor diyor.
Gc kokularını bende beğenmedim bublegum kullandım 1 hafta zor dayandım.. Şuan LT nin çam kokusunu kullanıyorum tavsiye ederim![]()
2 hafta önce bende büyük bir hevesle golden state aldım. araca binen iş arkadaşım "abi senin arabaya bişey mi döküldü" dedi. yoo hayırdır dedim?? "sanki döşemeye bozuk süt dökülmüş gibi kokuyor arabanın içi" dedi. bu koku işi biraz göreceli bence. ben o kadar rahatsız olmadım fakat eşim de iş arkadaşlarım da hiç biri beğenmedi.
Golden State kullanıyorum arabada ve kim binse arabaya bayılıyor kokusuna 4 ay oldu değiştirmedim hala. Ufak bir tavisye olsun size, aracı kullanmadığınız zamanlarda ayar kapağını kapatın, araba kapalıyken açık kalmasın. Sıcak vs boğuluyor gibi geldi bana. Araca bindiğinizde açın camı da açın zaten mis gibi kokusunu alırsınız.
Ben ilk koyduğumda ayak kokuyor diyorlardı kafayı yiyordum resmen bana hiç öyle gelmiyordu çünkü![]()
Golden state sıcağı yediği an leş kokuyor. Ciddi anlamda bozuk süt gibi koktuğu için kullanan tüm arkadaşlarım attı kokuları. Normalinde kokusunu çok severim ama yaz aylarında sıcağın etkisiyle inanılmaz kötü kokuyor.
evet sıcaktan olabilir. melih'in tavsiyesini denicem. kutuyu koklayınca aa güzelmiş aslında diyor herkes fakat aracı ilk açıp koltuğa oturunca herkeste bir sendeleme oluyor![]()
golden state in hangisi iyi yumuşak baş ağrıtmayacak hafif bi koku istiyorum...Melih abiden amerikan bayrak aldım çok güzel 1 paketi duruyo daha golden deneyim diyorum bakalım bişeyler önerirseniz sevinirim... önerirken baş ağrıtmaması ve yumuşak istiyorum göz önünde bulundurursanız sevinirim
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Golden state kendi basına bir kokudur kardesimdedigim sekilde kullanırsanız sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Sıcakta bütün kokular boğuluyor havasizliktan. Benim arabaya golden koyali 4 ay oldu hala kokuyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)