App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Ben şu an odamda kullanıyorum Golden State. Herhangi bir sıkıntı yok. Hatta ayar kapağı bile yok üstünde.
Melih kardeşimden golden state aldım ve tavsiyesine uyarak kullanıyorum. Araca kim binerse derin bir nefes alıp bu koku ne yaaa bende istiyorum bu kokudan diyor
Golden state + little tires american süper oluyor tavsiye ederim.
ben yaklaşık 3 yıldır California Scents Santa Barbara Berry kullanıyorum, arabada sigara da içerim, yaz kış, fark etmez. Dolu küllükle arabanın 2-3 hafta yattığı da oldu, kötü koku vs gibi durumlarla hiç karşılaşmadım, hatta arabaya binen kokuya müptela oluyo, kendi arabasına da istiyo. Tavsiye ederim
öyle işte.
bende aynı sorunu yaşadım.. hatta kötü kokmaya başladı.. ama arabam haftaiçi yatıyordu..güneş de görüyordu muhtemelen.. bundan kaynaklı bence.. sanırım arabaya 2-3 gün binmeyince kapatmak gerekiyor.. bi önceki arabamda buble gum çok kullandım hatta 4-5 ay rahatlıkla gidiyordu..ama camları koyu siyah dı hiç güneş almıyordu...sanırım güneşle ve sıcaklı alakalı die düşünüyorum..
bende ilk aldım 1 hafta falan corap gibi kokuyordu biraz zaman geçmesi gerek şuan camdan biri kafasını bile uzatsa ohaa muhtesem kokuyo diyo favorim oldu diyebilirim
bubble gum ' ı da değiştirmişler eskiden değişik bi sakız kokusu geliyodu ... şimdi sadece tarçın kokuyo 5 para etmez bişey olmuş
SM PERFORMANCE
Benim aldığım olmasın o iyice karışmış ama tarçın ve elma karışımı bir koku var
http://www.akautospares.co.uk/produc...89186_zoom.JPG
bugün erdem boyadan kargomuz geldi golden state delight aldık mükkemmel kokuyo ilerki günlerde tekrar yazarım değişim olursa ama şimdilik bi sıkıntı yok![]()
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)