Ben est yi jant için kullanıyorum forclean ile motor temizliyorum, bence forclean yağ çözme işinde daha başarılı.
Ben est yi jant için kullanıyorum forclean ile motor temizliyorum, bence forclean yağ çözme işinde daha başarılı.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Hava kompresörü haznesine benzin doldurun benzinle yıkayın soğuk motoru. İyice kurumadan marşa basmayın. Yağ falan kalmaz 1 gram bile.. Sonra klasik plastik cilaları fln.. Size kalmış.
asudhasudhuadhsizin bildiğiniz 5 ay ben aldığımdan beri yıkayacağımda nasip
abi contadan yağ kaçırıyor ufaktan temizlesem yine kirlenecek diye bekledim. Bu salı motoruma komple bakım ve üst kapak conta değişimi yaptıracağım. Sonra temizleyip binerim dedim.
Hep böyle ikilemde kalıyorum![]()
Hocam motor temizliginde en guzel urunlerden birisi Meguiars Super Degreaser urunudur.
1:4 veya 1:10 gibi sulandirma oranlari ile kullaniliyor eger bolunmus halde bulamazsaniz 500 ml saf konsantre Super Degreaser 15 tl ye verebilirim elimde fazla var benimde![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
forclean gerçekten fiyat performans açısından çok iyi 8000 kmdeki aracımın motoru bugüne kadar yıkanmamıştı uzun yol falanda gördü dün iki dakika deneyeyim dedim motora sıktım üstüne su sprayledim bezle kuruladım ve gerçekten tahmin ettiğimden iyi sonuç aldım fırça falan alıp detaya gircem bir gün.
Bende tahminimce 1 yıldan fazladır oraya yapışmış yağ lekeleri. Yağın üstüne gelmiş toz vs berbat halde motor tek seferde paçayı kurtacağımı sanmıyorum zaten. est, forclean hala yeterli olmazsa mazot ve piril ile halledeceğim planım bu şekilde ama tavsiyelere açığım.
Est forclean gibi urunleri dogru sulandirin daha once sulandirma oranlarina uymayip sorun yasayan kisiler oldugunu biliyorum konsantre urunleri kullanirken sulandirma orani cok onemli
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Bence işe yarar resim almadım keşke alsaydım dün yazdıktan sonra alındığından beri motoru su görmemiş 2011 model mini cooper c.man in motorunu açtım.. ya enişte dedim şunu temizle ben forclean biraz sıkıp sildim ve şok geçirdi... resim çekmedim keşke çekseydim...bence gayet başarılı bir ürün etkili olacağını düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)