Çok güzel olmuş,yazın amerikan ve kırmızı.Elinize sağlık Yalnız garajda çok güzel, söylemeden geçemeyeceğim. Hele bide asma katta (sanırım) koltuk ve ufak masa varsa harika..
Rıdvan cidden harıkalar yarattı , boya inanılmaz portakallıydı ve bazı yerlerinde akmalar vs. vardı hiçbirinden eser kalmadı. Tekrar boyatmayı düşünüyordum aracı ama Rıdvan ın çıkardığı işten sonra şuanda rafa kaldırıldı tekrar boyatma işi inanılmaz oldu arabanın boyası şuanda. Yaklaşık 14 saat sürdü Rıdvan çok yoruldu ama değdi ortaya çıkan iş mükemmel oldu.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Eline sağlık Rıdvan harika olmuş Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Rıdvan bende hemen hemen aynı zamanda yaptırdım boyayı biliyosun...
ve hala yaptırmadım pasta cila vss.Ben herşey için çok geç sanıyordum ama bi sene sonra da olsa yapılabilir mi işlem??
Totalde 3 4 kere anca yıkanmıştır ama dışardaydı hep
Güzel iş çıkartmışsın Rıdvan eline koluna sağlık, sağlam yorulmuşsundursen antrenmanlısın ama bizim gibi kofti değilsindir
Cuk a da maşallah, takip ettiğim kadarıyla çok emek harcandı ama çok güzel duruyor, Garajda güzelmiş.![]()
Kanka benide al o zaman programa.
İçeriyi topluyorum şuan.Ordan kaporta boyacıya son rötuşa gidecek(tamponu durduğu yerde biri sürtmüş , bide kapı ayarından ötürü tırnak ucu kadar küçük dökülmeler var sağda solda , onları yapıcaklar...) rötuşa gitmeden haber vereyim sana , çıktığında da programa alır yaparız müsait vaktinde.
çok iyi olmuş eline sağlık
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)