mert arkadaşımız işini bilmiyor boya ölçmeyi akıl edemiyor demi ? bişey bilmeden yorum yapmak negüzel şey. eline sağlık kardeşim iyileştiğimde typer ı getircem Allah bol kazanç versin.
mert arkadaşımız işini bilmiyor boya ölçmeyi akıl edemiyor demi ? bişey bilmeden yorum yapmak negüzel şey. eline sağlık kardeşim iyileştiğimde typer ı getircem Allah bol kazanç versin.
ee diyosunki ilk başta boyada açılmalar vardı...şimdide sahibiyle konuştum vardı ama az vardı..çelişiyosun...
aracın sahibi yani ozan bunlar daha küçüktü büyüdü dedi yani..öylemi?
pes diyorum Allah yukarda...
Eleştri herzaman iyidir ama onunda bi edebi adabı vardır...
bana hiçbilmedigim şeyleri öğretiyomus havasındasın halen komik oluyosun...
Akıl akıldan ustündür ama tereciye tere satma..ok.
amacının masum bi eleştri olmagını biliyorum..
hadi işiniz gücünüz rast gitsin...
görünmezlik şifresi yazdım yemedi araba çarptı yatıyorum evde bir ay sonra görüşürüz kardeşim![]()
kusura bakmayin ilk cumle konusunda haklisiniz, eksik yazmisim.
arac sahibi dedigim gibi cok ufakti temizken belli brlirsiz ufacik gorunuyordu simdi boyle oldu dedi. yalan yok Allah yukarda.
siz benden cok daha fazla uygulama yapmissinizdir yalan yok, ama herkes holgrami bilmeyebilir, gormeyebilir.
imzamida kaldirdim yaptigim yorumlarin objektif olmasi icin.
hayirli isler....
Eline sağlık abicim yine döktürmüşsün,
Kimse kimsenin el emeğine *** atarak biyere gelmeye çalışmasın,yapılan icraatlar varsa paylaşın görelim
aracın sahibini aradım...yazdıgın metni aynen okudum...
güldü sadece öyle bişiy asla demedigini zaten bi sıkıntı olsa benimle muhattap olacagını belirtti..
şevkin kırılmasın diye bişiy dememiş galiba...konuya bakacak en net o yazar...
Arkadaslar ben aracımdan memnun olmasam bunu Mert'ler paylasırdım zaten.dun koray ozan isimli arkadaslar tesadüf eseri karşılaştık birkaç terim kullandı benimde anlamadığım arabamı inceledi(ki araba toztoprak içindeydi ) B'nden önceki sahıbınde olusan ama zamanla açılan boya yanıklarından dolayı bı ıkı yerın boyanacagını soledım,mevzu bundan ibaret herkes herkesi tanıo,ben merti tnıorum yaptıgı işler ortada.ayrıca herkesde ekmeginin peşnde ancak bu yolda kimse saygı çerçevesinin dışına çıkmamalı bence.neyse bi yanlış anlaşılma olduğu ıcın buraya bunları yazma gereği duydum fotoğraflar ortada. İyi günler saygılar..
kusuruma bakmayin o zaman...
Araç sahibi sayılırım alındığı günden beri yanındayım herşeyi ile ben ilgilendim.
Ozanında dediği gibi,
Sağ ön çamurluk ve sağ kapıdaki açılmalar boya koruma yapılmadan öncede vardı.
Mertle açılmaların bi alakası yok.
elinize sağlık ayna gibi olmuş
son günlerde auto glym hd wax çok duymaya başladım, 915 ile kıyaslarsak ne dersiniz ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)