User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Garajda Fırçasız Köpüklü Araç Yıkama Makinesi

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @imprezawrc teşekkür ederim bilgiler için , bahsedilen şampuanları nereden temin edebilirim ?

bu arada makinem karcher 5.520 modeli 550 tl gibi bir şeye almıştım bilmiyorum ama iş görür heralde baya bi ?

150 tl lik makinelerle ancak çiçek sulanıyor çünkü dediğim gibi aldım bitanesini 10 dk sonra bozuldu.

edit : linkte köpük kimyasalıda varmış şimdi gördüm teşekkürler tekrar
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    benim aldigim karcher 139 TL galiba,
    super leke cikarmiyor ama cok memnunum.
    Built to fall....

imparatoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kaç gün oldu koçtaş tan karcher in 110 bar lık makinesini aldım düşündüğümden fazla alanda kullandım aldığımdan beri gayet iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cihazları test edeceğimiz bi yer yok mudur?
    Benim eldivenlerle ya da hakkını vererek detay çalışma şansım yok. Bir oto yıkamacısı ne kadar temiz yıkıyorsa, o kadarı benim için kafi.
    Ancak hem lüzumsuz ucuz b hem de pahalı bir makinaya verecek kadar bütçem yok ( ne emmeye geliyosun ne gömeye la diyeceğinizi biliyorum ). bakıp görüp mümkünse tatbik edilirken izleyerek ürünü almak istiyorum.
    istanbulda bu ürünleri test edebileceğimiz bi yer var mıdır?
    Çok teşekkürler

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zamanında Hakan abi araştırmış
    http://www.techturkey.com/forum/deta...-zimbirti.html
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu cihazları test edeceğimiz bi yer yok mudur?
    Benim eldivenlerle ya da hakkını vererek detay çalışma şansım yok. Bir oto yıkamacısı ne kadar temiz yıkıyorsa, o kadarı benim için kafi.
    Ancak hem lüzumsuz ucuz b hem de pahalı bir makinaya verecek kadar bütçem yok ( ne emmeye geliyosun ne gömeye la diyeceğinizi biliyorum ). bakıp görüp mümkünse tatbik edilirken izleyerek ürünü almak istiyorum.
    istanbulda bu ürünleri test edebileceğimiz bi yer var mıdır?
    Çok teşekkürler
    koçtaş ta stant kurmuşlar sakaryada bende aslında 150 liralık makinelerden almaya gittim basıncı görünce kararı değiştirip şu an kullandığım 110 barlık makineyi aldım geldim ciddi farkta yok rakam olarak 230 gibi bi paraya geldi bana 2 ayrı uç sabun sıkma özelliği falan gayet tatminkar.hatta 2. uç var onu takıosun yerdeki taşları falan söküyor bi süre sonra yanlışlıkla çıplak tene geldiği zaman hoplatıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 54th540 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koçtaş ta stant kurmuşlar sakaryada bende aslında 150 liralık makinelerden almaya gittim basıncı görünce kararı değiştirip şu an kullandığım 110 barlık makineyi aldım geldim ciddi farkta yok rakam olarak 230 gibi bi paraya geldi bana 2 ayrı uç sabun sıkma özelliği falan gayet tatminkar.hatta 2. uç var onu takıosun yerdeki taşları falan söküyor bi süre sonra yanlışlıkla çıplak tene geldiği zaman hoplatıyor..
    Merhaba,
    Harici bi foam lance aldınız mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba,
    Harici bi foam lance aldınız mı ?
    selam;

foam lance dediğiniz köpük püskürten alet se almadım gerek olacağınıda düşünmüyorum ..kovaya sulandırılmış şampuanı yapıp cihazın uçlarını söktüğünde kovadan çekim yapabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkürler bilgi için.
    koctas'larda ürünler mevcut ancak satış alanında bir kovanın içine su sıkabiliyorsunuz. Açıkcası çok da fikir vermiyor ancak yine de gidip bu hafta inceleyeceğim bu hafta

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koçtaş'da şöyle bir ürün var bosch marka almak isteyenler olabilir

Bosch Aquatak 100 Basınçlı Yıkama Makinesi Promo - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    total da yıkama + fırçasız yıkama + süpürge 3 lira hepsi 1 lirayla çalışıyor
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    1 TL'lik yikamalarin sampuanlarin hakan abinin motoruna yaptigini gorduk.
    Plastikleri eritti resmen..

Uzak durun..
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu alet iş görür mü? ya da buna eş değer karsher mi almak lazim?
    Bir de buna uyumlu foam lance link var mıdır?

Teşekkürler
    Alıntı bskone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koçtaş'da şöyle bir ürün var bosch marka almak isteyenler olabilir

Bosch Aquatak 100 Basınçlı Yıkama Makinesi Promo - Koçtaş - Daha Güzel Evler, Daha Güzel Hayatlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karcher dan sasmayin kesinlikle ; )

Sampuan icin bir suru secenek var fakat neyi ne kadar kullanicaginizla fiyatina oranlayin. Kimi sampuan 20ml ile komple arabayi sampuanliyor ve uzerine bir kova kopuk yapiyor ; )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karcher dan sasmayin kesinlikle ; )

Sampuan icin bir suru secenek var fakat neyi ne kadar kullanicaginizla fiyatina oranlayin. Kimi sampuan 20ml ile komple arabayi sampuanliyor ve uzerine bir kova kopuk yapiyor ; )
    E üstad öküzüz biz. ne marka biliriz ne başka bişey.
    F/P oranı en iyi olacak şekilde komple bi set yazacak birileri muhakkak vardır burada.
    Makina, şampuan, foam lance, camlar için bez falan almak gerekiyorsa ondan. suyu atmak için başka şeyler. artık he ne gerekiyorsa artık.
    Amaç detailing değil. Amaç sadece temiz arabaya binmen ve bunu arabayı kanırtmadan veya yıkamacıların bizi kanırtmasını engellerek yapabilmek
    400-500 gibi bi rakama temiz arabaya binemez miyiz sürekli?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E üstad öküzüz biz. ne marka biliriz ne başka bişey.
    F/P oranı en iyi olacak şekilde komple bi set yazacak birileri muhakkak vardır burada.
    Makina, şampuan, foam lance, camlar için bez falan almak gerekiyorsa ondan. suyu atmak için başka şeyler. artık he ne gerekiyorsa artık.
    Amaç detailing değil. Amaç sadece temiz arabaya binmen ve bunu arabayı kanırtmadan veya yıkamacıların bizi kanırtmasını engellerek yapabilmek
    400-500 gibi bi rakama temiz arabaya binemez miyiz sürekli?

Bastan baslayalim, simdi 100bar + bir makina oneririm oncelikle. Yakindan dikkatli tuttunuz mu kaba kirin cogunu alir fakat bu sizin ne tur bir wax yada sealant kullanidiginizla da alakalidir. 100bar bir makina ile orta derecede tutusla Nanolex Sealantlarin cogunda kirlerin %80 i cikar(camurdan bahsediyorum). Yaz aylarinda zaten toz moz ufak camurlar hic sikinti bile olmaz.

Karcher 100bar uzeri makinalar kac para su an bilemiyorum. Sampuan olarak ben getirttigim urunu kullaniyorum, Nanolex Reactivating shampoo. Fakat kesinlikle eldivene ihtiyaciniz olacak. Her yikama 20ml Litresi 110 tl, eder 40-50 yikama.

Bu eldiven Aquartz olabilir, Microfiber Madness olabilir mesela. Ayrica Swisswax in Washpudel adli urununu kullanabilirsiniz bunlardan Swisswax ve MM i tedarik edebilirim, MM nispeten pahalidir.

Bez konusu feci muallak bir konudur fakat su ana kadar kullandigim en kaliteli bezler Microfiber Madness tir. Yurt disindan siparis isiyle ugrasamam derseniz Chemical Guys tan yada Uber dedikleri bezden temin edin. Uber erdem boyada vardir, bunlar ortalamanin uzerindedir. Fakat en muhtesemini istiyorum derseniz MM de karar kilin.

Kesinlikle tek bez kullanmayin, acik renk bez kullanin. Bezin rengi acik olursa aracin neresi kirliydi ve sildiginiz belli olur, o tarafiyla arabayi cizmeye devam etmezsiniz. 2 bez kullanmanin faydalari da ne bez kullanirsaniz kullanin geriye bir nem tabakasi kalacaktir. Bunu da en yumusak bezle almaniz iyi olur daha az cizmek adina.

Camlar icin ayri bez kullanin, camlar icin daha kalin dokulu sert fiber bezler kullanilabilir. Bu tarz bezler cok cok daha az iz birakir camda.

Kurularken drying agent olarak kullanilan Quick Detailerlar var bunlardan da temin ederseniz isiniz kolay.

Not: Dikkatli inceleyin, arabanizin cabuk toz tutmasinin asil buyuk sebebi bir bezle araba kurulaninca arabanin uzerinin nemli kalisidir. Araclarin agir tozlanmasinin en agir sebebi ilk 30dakikadir. Ondan sonra zaten toz yapistigi icin, daha cok tozun gelmesi an meselesidir.

Cok net soyluyorum, basta harcayacaginiz 500-600-700tl civarindaki paralarda bir harcamayi kafadan 2 sene kullanirsiniz tek aracta ; ) (Sampuan haric) Bu ilk yikama esnasina basta vereceginiz paraya hic acimayin. Ilk aldiginiz seyler cok uzun sure dayanacaktir. MM bez 1 senesini doldurdu, 0 iyla farki cok az birsey sertlesmis. Karcher makina, tas gibi, eldiven sikintisiz, cam bezi yeniyle ayni.

Arabanizi kendiniz yikayacaksaniz ilk odeyeceginiz parayi kaale almayin, acimayin. Haftada 20tl verseniz yikamaya bu parayi cok cok rahat cikartir malzemeler

akın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum, bu makina ile beraberinde sıkılan köpüğü(şampuan) nasıl ve hangi marka temin edebilirm. Benim makinam black and decker köpük haznesinde mevcut. Hangi marka şampuan kullanayım ve nasıl temin edebilirim? Konuyu okudum ama şampuan konusunda kafam karıştı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bastan baslayalim, simdi 100bar + bir makina oneririm oncelikle. Yakindan dikkatli tuttunuz mu kaba kirin cogunu alir fakat bu sizin ne tur bir wax yada sealant kullanidiginizla da alakalidir. 100bar bir makina ile orta derecede tutusla Nanolex Sealantlarin cogunda kirlerin %80 i cikar(camurdan bahsediyorum). Yaz aylarinda zaten toz moz ufak camurlar hic sikinti bile olmaz.

Karcher 100bar uzeri makinalar kac para su an bilemiyorum. Sampuan olarak ben getirttigim urunu kullaniyorum, Nanolex Reactivating shampoo. Fakat kesinlikle eldivene ihtiyaciniz olacak. Her yikama 20ml Litresi 110 tl, eder 40-50 yikama.

Bu eldiven Aquartz olabilir, Microfiber Madness olabilir mesela. Ayrica Swisswax in Washpudel adli urununu kullanabilirsiniz bunlardan Swisswax ve MM i tedarik edebilirim, MM nispeten pahalidir.

Bez konusu feci muallak bir konudur fakat su ana kadar kullandigim en kaliteli bezler Microfiber Madness tir. Yurt disindan siparis isiyle ugrasamam derseniz Chemical Guys tan yada Uber dedikleri bezden temin edin. Uber erdem boyada vardir, bunlar ortalamanin uzerindedir. Fakat en muhtesemini istiyorum derseniz MM de karar kilin.

Kesinlikle tek bez kullanmayin, acik renk bez kullanin. Bezin rengi acik olursa aracin neresi kirliydi ve sildiginiz belli olur, o tarafiyla arabayi cizmeye devam etmezsiniz. 2 bez kullanmanin faydalari da ne bez kullanirsaniz kullanin geriye bir nem tabakasi kalacaktir. Bunu da en yumusak bezle almaniz iyi olur daha az cizmek adina.

Camlar icin ayri bez kullanin, camlar icin daha kalin dokulu sert fiber bezler kullanilabilir. Bu tarz bezler cok cok daha az iz birakir camda.

Kurularken drying agent olarak kullanilan Quick Detailerlar var bunlardan da temin ederseniz isiniz kolay.

Not: Dikkatli inceleyin, arabanizin cabuk toz tutmasinin asil buyuk sebebi bir bezle araba kurulaninca arabanin uzerinin nemli kalisidir. Araclarin agir tozlanmasinin en agir sebebi ilk 30dakikadir. Ondan sonra zaten toz yapistigi icin, daha cok tozun gelmesi an meselesidir.

Cok net soyluyorum, basta harcayacaginiz 500-600-700tl civarindaki paralarda bir harcamayi kafadan 2 sene kullanirsiniz tek aracta ; ) (Sampuan haric) Bu ilk yikama esnasina basta vereceginiz paraya hic acimayin. Ilk aldiginiz seyler cok uzun sure dayanacaktir. MM bez 1 senesini doldurdu, 0 iyla farki cok az birsey sertlesmis. Karcher makina, tas gibi, eldiven sikintisiz, cam bezi yeniyle ayni.

Arabanizi kendiniz yikayacaksaniz ilk odeyeceginiz parayi kaale almayin, acimayin. Haftada 20tl verseniz yikamaya bu parayi cok cok rahat cikartir malzemeler
    Oha hocam ciddi harika anlatmışsın.
    sitenin bu bölümünde okunanları takip edip kil, wax , nano vs öğrenilebiliyordu ancak normal bir kullanıcı için ciddi sağlam bir yazı olmuş bu. Bu hafta inşallah bi koçtaş yapıp fiyatları vs öğreneceğim makina için. makinayı hallettikten sonra diğer malzemeler konusunda tecrübenizden yararlanmak dileğiyle,
    Eline, bilgine ve ayırdığın zamanına sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum, bu makina ile beraberinde sıkılan köpüğü(şampuan) nasıl ve hangi marka temin edebilirm. Benim makinam black and decker köpük haznesinde mevcut. Hangi marka şampuan kullanayım ve nasıl temin edebilirim? Konuyu okudum ama şampuan konusunda kafam karıştı..
    Eger Karcher daki gibiyse o kopuk haznesi cok bir ise yaramiyor. Foam Lance her zaman daha iyi sonuc verecektir kopuk konusunda. Sampuan bizim elimizde Nanolex mevcut sadece. Diger urunleri nereden temin edersiniz Hakan daha iyi yardimci olacaktir.

Neden foam lance diyorum? Bunun sebebi ise kopuk mekanizmasinin nasil tasarlandigidir. Bir kopugun (abuk kimyasallari soylemiyorum) calisma mekanizmasi yuzeyde olusturdugu kopuk patlamalaridir. O kopuk ufak ufak baloncuklar yapmaya basladiginda kirin arasindaki baglari ayristirir. Bu yuzden iyi yayilan, guzel kopuk isini daha iyi yapacaktir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)