Sana anlattığım alacağım ve herkesin kolayca yıkama sonrası uygulayabileceği sistem bu :) tek ihtiyacın olan tetik kısmı kaliteli olan bir şişe :)
Onurcan kargo yapıyor
Printable View
banka kartı ile almaya çalışdım alamadım sanal pazardan.
bende öle alıyorum abi bir problem yaşamadım
Çok teşekkür ederim kargo çok hızlı saol kardeşim çok özenmişsin kargo paketine ayrıca tebrik ederim.
http://u1312.hizliresim.com/1j/3/v49kc.jpg
Vaaay kişiye göre muamele demek onurcan beyy :D bana derme çatma, diğer üyelere özel paket ok yaa tamam :(
Özgür face ten yazdım videoyu yeni gördüm mükemmel olmuş...
Dayanamadım siparişi verdim. Yarın elime ulaşırsa öğleden sonra uygulamayı yapıcam. Merakla bekliyorum. Kullananlar her yıkamadan sonra uyguluyor mu? yada ortalama kaç yıkamada bir uyguluyor
Ben bir kere uyguladım onda da su kaydırma, parlaklık ve boncuklanma olarak güzel etki gösterdi, üstüne hiç yıkamadım arabam şu an çamurdan görünmüyor, ilk bi sadece basınçlı suyla yıkamada kolaylığı olacak mı onu inceleyeceğim yıkarken :D
Zaten ayda 1 yıkadığım için yine washcoat uygulaması yaparım detaylı yıkama sonrası
Bende haftada bir yıkıyorum haftaiçi kullanmıyorum bazen 2 haftada bir oluyor kış aylarında bakalım yarın uygulmaayı düşünüyorum. ondan sonra hafta hafta yorumları yazarım :)
bu konuyu görmemiştim,nasıl uygulanır a çok iyi bir örnek olmuş...anlatımda görsellikte süper arkadaşlar ellerinize sağlık, çok pis gaza geldim ürün elime ulaşsın yakıcam o siyah arabayı :D