Bende merakla bekliyorum yarın uygulama yapacağım beyaz aracıma... Görsel paylaşırım...
Printable View
Bende merakla bekliyorum yarın uygulama yapacağım beyaz aracıma... Görsel paylaşırım...
Resim koyamadım şuan için inş en kısa zamanda ancak işk yorumum. Gerçekten çok güzel bir ürün. 2 arkadaşım daha vardı ve özellikle kurulama işleminden sonra boyanın bir farklı durduğunu parlaklığın derin olduğunu söylediler. hatta arabaya dokunduğunuzda anlamsız bir kayma var :)
Bu kadar kolay uygulayıp, bu kadar çok işe yarayan aldığım tek ürün sanırım :)
ilk uygulamaydı benim 50 ml kullandım bende
https://www.youtube.com/watch?v=RBGVd1KclEY
Rıdvan'a sordum da geçen, ben de yakın zamanda (1 ay sonra yaklaşık) washcoat members grubuna üye olurum kısmetse :D
Bu aralar yeni tanıştığım bütün ürünlerden memnunum...
wash coat
chemical guys.... forumdan alışveriş yaptığım hiçbir arkadaşım yanlış yönlendirmedi. allah hepinizin işini rast getirsin.
wash coat arabasını seven herkesin bulundurması gereken kullanıımı kolay bir ürün.
Sonra dedim ki iyiki litrelik almışım :D
Dün bende uyguladım arabama :)
Çok uzun süredir yıkayamıyordum bile. Pırıl pırıl oldu washcoat sonrası. Dükkanın önünden bir gün gitmedi kokusu :) Gelen herkes sordu ne kokuyor diye :)
dostum sende Xor sendromu yaşmaya başladın :) adamın otomobilden uzak çevresi illallah etti. bura haricinde, su testi fotolarını sosyal ağlarda paylaşma derim :D
ayrıca başarılı bi uygulama olmuş, maşallah ;)
Ben normalde yıkama sonrası sprey hızlı cila uyguluyordum. Şimdi yıkama sırasında bu ürünü kullanıp üstüne hızlı cila atayım mı? 2 ürün kullanmamın zararı olur mu?