zarari olmaz fakat geregi yok, bosa masraf olur uzerine birsey atmaniz ama arabami oksamak istiyorum derseniz birsey diyemem :)
Printable View
Aracıma dün uygulama yaptım. Bugün Levent safirin yanındaki büyük otoparkta 6 saat kadar kaldı. Gittiğimde üstünde nem oluşmuş su tutmuş içi buhar neden anlamadım. Neyse çıktım eve geldim durduğumda araç kuru tüm toz spoiler ve bagaj kapağının orada :) hehehe
Yarın biraz su temiz mf bez ile araç yine tertemiz :)
Bu aksam ilk kez uyguladim ama neyaptigimi tam olarak bilmiyorum :(
Durulama kurulama corba oldu herseyy ;)
Nedir durum,neyapmak lazimmis?
arac yıkanır.
sabun durulanır.
durulandıktan sonra yanı arac ıslakken . nanolexı yaklasık 20-30ml / 500 ml su seklınde bı sprey sısesıne boslatılır.
ıslak aracın ustune sıkılır.
2-3-4 dk kadar beklenır .ardından tekrar durulanır.
sonrasında kurulamak sızın ıstegınıze baglı
Bugun ilk defa yikadim efsane camurlu haldeyken araba (plaka okutmayan spec)
guzelce suyla durulama sonrasi arabada leke kalmadi sayilir
camlardan su kaydiriciligi da eski haline gore baya basariliydi
bence parlaklik da onceki haline gore etkiliydi
bir sonraki yikama icin su ilac zimbirtisindan aliyorum, gecen sefer parmaklar pert olmustu :D
5 litre aldım hepsini bi seferde corvettin üstüne dökücem :D
Aman diyeyim :D Biz 1 litreyi benim kaputa siktik denemek icin, Nanolex ten bu testi ilk yapan oldugumuz icin tebrik ve 5lt washcoat yollandi :D uzerinde de "You crazy Turks :D" yaziyordu haha
Kotu olan sey ise, cok fazla katman olustu aracta lastik gibi birsey oldu onlari elimle sokmek zorunda kaldim hahaah :D
litrelik stok an itibariyle bitti.. sadece 2-3 adet 200ml kaldi
Kıyıda köşede son 1 litre felan çıkmazmı :D
Onurcan,bu 5 lt olan sey bendekı mı?
Bana 5 kapak demıstın yarım lıtreye,yoksa bana ıhtıyar spec mı uygun gordun ;)
Onurcan selamlar benim kargo çıktı mı yola :D
Urun varmi sanalpazardan siparis edeyimmi..? Veya hangi urun var? Bende istiyorum...bu kadar cok pozitif yorum varken kacirmamak lazim...tam tembel isi...:)