1 lt temin edebilecegimiz baska bir yer varmi..?
Printable View
1 lt temin edebilecegimiz baska bir yer varmi..?
Zaman paylaşma zamanı arkadaşlar... Wash Coatsız günler bizi bekler... Stokçuluklara prim vermeyelim :) Herkesin yakınındaki arkadaşına bir kullanımluk versin ocak sonuna kadar :)
Arkadaşlar elimde bir kaç tane 1 lt bir kaç tane de 200ml var. Yardımcı olabilirim isteyenlere :)
Bende full set var ellenmemiş, uygun zaman bekleyen :D
haha kara borsa olmasin simdi :D
bndede 1 lıtre var 500 den verırım :D
Son Litreyi ben aldım, daha elime ulaşmadan fiyat tekliflerinizi değerlendirebilirim :D:D ahahaha
Nanolex Ultra
Nanolex Paint Cleaner
Nanolex Premium Paint Spray
Nanolex Final Finish
Nanolex Trim Rejuvenator
Nanolex Glass Polish
Nanolex Glass Ultra
Nanolex Reactivating Shampoo
Nanolex Washcoat,
Karaborsa ise satarık :D , havalar düzelsin uygulama yapacağım.
oncelikle bu urunleri bizlerle tanıstıran onurcan arkadasımıza cok tsk ederim gercekten tum yorumları okumama sebeb oldu daha hiç yakından gorme gibi bi imsakım olmasada bu işi bursayada bayii olarak yapmayı bile dusunmedim degil yani ozelden ulasıcam onurcan sana tekrar tsk ederim
çok güzel olmuş bu ürüne nasıl ulaşabiliriz acaba
Nanolex'in Ankara bayisi ve yetkili uygulama merkezi benim. Eğer bir ihtiyaç olursa yardımcı olabilirim..
Tabi ne zaman isterseniz beklerim..
Fotoğraf ekleyemedim ama uygulamadan sonra aracım 2 gün kullanıldı 5 gün kapıda yattı. yaklaşık 7 gün sonra yıkamacıya gittim ki toz belli olmuyor hala parlıyordu.
Yıkamacıya tek cümlem oldu.. İç temiz dışa su tut yeter :) Herhangi bir şamğuan ve köpük kullanılmadan durulandı ve sonrasında kendim sildim. hatta jantlarıma uygulama yapmıştım orada bile süper sonuç oldu :)
]2001 model ve boyası daha önce hiç bir uygulama görmemiş aracıma pazar günü denemek amaçlı washcoat uyguladım, bugüne kadar uygulayıp beni bu kadar mutlu eden bir ürün daha kullanmadım diyebilirim. Teşekkürler Onurcan :D
http://i1199.photobucket.com/albums/...pstere3ipm.jpg
http://i1199.photobucket.com/albums/...ps1z01rnvd.jpg
Çok güzel bir ürün gerçekten inanın bunun dışında şamğuan ve benzer ürünlere bile gerek yok duymuyor insan.