Bende merakla bekliyorum yarın uygulama yapacağım beyaz aracıma... Görsel paylaşırım...
Resim koyamadım şuan için inş en kısa zamanda ancak işk yorumum. Gerçekten çok güzel bir ürün. 2 arkadaşım daha vardı ve özellikle kurulama işleminden sonra boyanın bir farklı durduğunu parlaklığın derin olduğunu söylediler. hatta arabaya dokunduğunuzda anlamsız bir kayma var![]()
Bu kadar kolay uygulayıp, bu kadar çok işe yarayan aldığım tek ürün sanırım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ilk uygulamaydı benim 50 ml kullandım bende
https://www.youtube.com/watch?v=RBGVd1KclEY
Rıdvan'a sordum da geçen, ben de yakın zamanda (1 ay sonra yaklaşık) washcoat members grubuna üye olurum kısmetse![]()
Sonra dedim ki iyiki litrelik almışım![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Dün bende uyguladım arabama![]()
Çok uzun süredir yıkayamıyordum bile. Pırıl pırıl oldu washcoat sonrası. Dükkanın önünden bir gün gitmedi kokusuGelen herkes sordu ne kokuyor diye
![]()
dostum sende Xor sendromu yaşmaya başladınadamın otomobilden uzak çevresi illallah etti. bura haricinde, su testi fotolarını sosyal ağlarda paylaşma derim
![]()
ayrıca başarılı bi uygulama olmuş, maşallah![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Ben normalde yıkama sonrası sprey hızlı cila uyguluyordum. Şimdi yıkama sırasında bu ürünü kullanıp üstüne hızlı cila atayım mı? 2 ürün kullanmamın zararı olur mu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)