Onurcan yurtdışında getirecekmiş herkeze bişeyler
http://goo.gl/maps/a8Tro
ahahahahhaha 1634 km tuttu tarif..![]()
Hakan abi bu hafta olsaydı gel ben seni alırım benim evde bahçeşehirde kalırsın dicektim![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Dingil google feribot geçişlerini hesaplayamadığı için 1634km fazla olmuş.
Evden çıkıp hiç durmadan ve kasmadan 3,5 saatte Eceabata kadar gitmişliğim var. Oradan Çanakkale'ye 10-15dk'da (hava müsaitse) geçerim, oradan Yalova feribota en kötü 4 saatte geçsem ucu ucuna feribotu yakalasam 45dk feribot sürer, oradan ev 30dk sürer. 9 saatte evde olurum.
Trafikte vakit öldüreceğime ki bu neredeyse toplamda 4,5 saati bulabilir, bende en azından geze geze durmadan eve gitmiş olurum. Aktarma organları sağlam kalır, lastikten biraz yemiş oluruz.![]()
Bing Maps - Driving Directions, Traffic and Road Conditions
adres net olarak burasi![]()
adresi mapsten pek anlayamadım perlanın ne tarafına kalıyor
99' 206 XS Black [Sold]
06' 1.5 DCi Clio III Grey [Sold]
Beykente girdikten sonra dum duz asagi, sonra sagda mado var, madoya gelmeden saga dogru yol ayriliyor oradan gidin, saginizdaki shell i gecin yavaslayin. Ileride solda kalacak![]()
Depoyu fulleyeyim, hatta ekstradan 10lt'de bagajda tutayım, piknik tüpü, termos, kahvaltılıklar ve konserve yiyecekler ve kitap alayım, ***** normal şartlarda 1 saatte gidilecek yol 3 saat olabilir, yollarda kalırsak en azından çayıra çimene çıkar piknik yaparım![]()
P.S: Eşime de diyeyim, şarj biterse bana ulaşamazsan bilki yoldayım, ibb kameralarına el sallarım evden bakarsın![]()
![]()
Ankaradan su an için 5-6 kişi kesinleşti gibi. FBK ve CCTR olarak orada olacagiz. Cok keyifli bir etkinlik olacak kesinlikle..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)